Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Airbaltic biļešu cenu politika.

Lācis

Lācis

Tik reti pērku biļetes lidojumiem, ka neesmu sekojusi līdzi kā ir ar tām ķirsu cenām. Viņas izmet tikai dažas uz reisu? Plānojam jūnijā lidojumu uz Berlīni, atpakaļ lidosim no Billundas. 2 pieaugušie un 3 bērni (viens no tiem pēc AB jau skaitās pieaudzis), Turp ceļam nopirku mums visiem pieciem salīdzinoši lētas biļetes. Atpakaļ ceļam nesanāk tik smuki. Tur pa lēto var dabūt tikai četriem cilvēkiem, tikko pievieno piekto cilvēku, tā biļetes jau pa dārgo. Tagad sēžu un domāju. Pirkt pa daļām mums tās biļetes vai cerēt, ka Airbaltiks izmetīs vēl kādu lēto biļeti. Kāda ir pieredze? Varbūt tuvāk nākot lidojuma datumam būs lētāk? Negribās arī nogulēt un pirkt vēl dārgāk, jo gribam lidot konkrētā datumā.

Uz to reisu, kur vakar pirku biļetes mums pa lēto, tagad lētākās biļetes ir gandrīz 3x dārgākas.

Sviestabeka

Ķiršu cenas jāķer pirmajā atlaižu dienā no rīta. Reti sanāk, ka abos virzienos var uztrāpīt atlaides, bet stipri lētāk dabūt var. Nesekoju ļoti rūpīgi jau nopirkto lidojumu cenu izmaiņām, bet pa retam paskatos. Nekad neesmu redzējusi, ka vēlāk pievienotos lētākas biļetes. Tās dažas atlaižu biļetes nopērk un viss. Uz ķiršu perioda beigām droši vien paliek tikai tie atlaižu lidojumi, kas ir mazāk pieprasītos laikos un/vai virzienos.

Var jau būt vēl izziņos nākamās ķiršu atlaides un kaut kas parādīsies. Bet droši zināt nevar.

Nāks citi s..di, šitie aizmirsīsies.

Ja ir nepieciešams konkrēts datums, es negaidītu daudz lētāk, bet pirktu ko var par pieņemamu cenu (4 no 5 jau izklausās ļoti labi). Ja nav konkrēts datums, tad gan var pagaidīt.

Lācis

Sviestabeka
Tā jau man likās. Kādi riski varētu būt, ja mēs kopā ceļojot, pērkam biļetes divās daļās? Es spēju tikai iedomāties, ka ja kārtējo reizi ir pārdotas vairāk biļetes nekā lidmašīnā sēdvietas un kāds ir jāatstāj aiz borta, tad ģimeni jau droši vien nedalīs. Bet ja kāds ir atsevišķi, tad tāda iespēja pastāv, ka viens paliek aiz borta. Tātad lielais jautājums pirkt visiem pieciem uzreiz kopā un maksāt dārgāk, pirkt 1 pieaugušo un 3 bērnu biļetes un tad otrs pieaugušais viens pats. Vai arī dalīties 1 + 2 bērni un otrs 1 + 1 bērns.

Sviestabeka

Es pirktu 1 pieaugušo ar 3 bērniem kopā un otrajam pieaugušajam atsevišķi. Reģistrētu lidojumam no sākuma tās 4 biļetes. Atsevišķajai biļetei tad var kaut vai piepirkt to sēdvietu, ja nepieciešams.

Tikko paskatījos - marta lidojuma cena tagad 3x dārgāka kā nopirku rudenī, oktobra ceļojumam uz 2 personām apmēram +80 eiro, salīdzinot ar to, ko pirku šo ķiršu cenu sākumā.

Nāks citi s..di, šitie aizmirsīsies.

Indza

Es arī neiesaku gaidīt. Tuvāk reisa datumam būs tikai dārgāk. Ir noteikts lētāko biļešu skaits reisā, tās izpārdod un papildus biļetes nepievieno.

Iespējams, ka līdz jūnijam būs kāda ķiršu kampaņa, tomēr paļauties uz to nevar. Tāpat kā uz to, ka ķiršu cena būs jums vajadzīgajā datumā.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Lācis

Paldies par viedokļiem. Nopirku četriem cilvēkiem pa lēto un vienam par tik, cik mums piedavāja cenu katram, ja pērk visiem uzreiz.

Fledermausis

Neriskētu pirkt biļetes atsevišķi. Tieši tā kā tu teici, var gadīties, ka tas viens paliek aiz borta utt.

Papildināts 25.01.2023 20:40:

Bet tā nav tikai Airbaltic, tā dara daudzas aviokompānijas.

Vieda Vārna

Fledermausis
Diez vai uz Berlīni būs tik pārpildītas lidmašīnas, jāiet iečekoties laicīgāk, nevis jāatliek uz pēdējo brīdi.

Fledermausis

Vieda Vārna
Ta pofig par laicīgo iečekošanos, pie geita sākas atsijāšana.

Papildināts 25.01.2023 21:11:

2x esmu to redzējusi kā atsijā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433777