Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

potēšanas vieta pēc difterijas

lola2

lola2

Labdien, meitiņai ir 1.mēn. un mani uztrauc potēšanas vieta pēc difterijas kuru taisa 2-5 dienā pēc dzimšanas. Vieta ir pacieta un paliela vai tas ir normāli? krevelīte arī vel nav ...

Tā ir tuberkulozes pote un tā vieta, cik saprotams pēc bildes, tā parasti arī izskatās. Pēc laika pāries un paliks rētiņa.

zzz_kids

lola2
Cik var noprast viss ok. Tikai neaiztiec to vietu. Mums bija diezgan normāli, bet citiem tur kārtīgi struto un tad krevelīte izveidojas. Mums nebija tik strutains tas skats, bet esmu redzejusi briesmīgus skatus un tie skaitās normāli.

lola2
Pēc bildes manuprāt izskatās ok. Cik zinu tad var būt arī diezgan nesmuka tā vietiņa. Manam mazulim bija tāda ar strutiņu. Galvenais neaiztikt.

AI,Lola,Lola! Tā ir tuberkulozes pote,ko taisa dzemdību nodaļā.Vienmēr tiek paskaidrots,kas notiek un kā būs.Bet vai tad kāds klausās?

Avene02
Viss netiek izskaidrota! Es pati prasīju un tad tikai ieminējās. Mums 4 mēneši, vel tā vieta redzama, tada kā sarta pumpiņa. ĢĀ teica, ka viss ok.

Viss netiek izskaidrota! Es pati prasīju un tad tikai ieminējās. Mums 4 mēneši, vel tā vieta redzama, tada kā sarta pumpiņa. ĢĀ teica, ka viss ok.

Pēc tam izveidojas rētiņa.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433867