Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

60+ gadi un darbs

MieraVejos

MieraVejos

Īstenībā lika padomāt iepriekšējā tēma par slikto tēvu, kuram 60+ gadi, bet strādāt negrib.

Tur ģimenē slimas attiecības, tas pat ezītim ir skaidrs. Toties lika aizdomāties - vai jūs sevi spējat ieztēloties strādāja, piemēram, pašreizējo darbu - nu kādos 62 gados. Ar esošo slodzi utt.

vecis35

vai jūs sevi spējat ieztēloties strādāja, piemēram, pašreizējo darbu - nu kādos 62 gados. Ar esošo slodzi utt.

Mierīgi. Jau gadus 7 strādāju kādas 20h nedēļā.

Jā- ja acis izturēs un nebūs vecuma diskriminācija

Tiek darīts viss nepieciešamais neatkarīgai dzīvei- gan uzkrājumu, gan īpašumu jomā.

Vesels cilvēks nopelnīt var vienmēr. Jautājums tikai- cik daudz.

Patricia L

Jā, es mierīgi iedomājos. Klientus ar savām vecām miesām nebūtu jākairina, apkārt nav jāskraida. BET... ceru valdīt sava vīra pisnesā Un, ja tāda pensija vēl būs, tad tomēr, lai saņemtu maksimumu, gribētos novilkt paredzēto laiku.

Lai tik visiem mums veselība!!!

adatainis

Es padsmit gadus strādāju sev. Vasarā uzrakstīju divarpus CV (uz to pusi neatbildēju un neaizgāju uz interviju) un dabūju darbu, kur varu iedomāties sevi strādājam līdz pensijai. Padsmit gadus.

Cāļa bipolārie traucējumi

Kad te taisās dzemdēt 45 vai pat 50- bariem sauc- tik uz priekšu, tas nav nekāds vecums, tagad visi jauni un sprauni nez cik ilgi!!!

Kad jāstrādā- tad pie 60 vairs kājas nevar pavilkt

Tā arī nesaprotu- kurš tos bērnus audzinās?

Elementāra matemātika- ja 45 piedzemdē, tad tas bērns skolu beigs, kad mātei 65!

Man nav variantu. Būs vien jastrādā. Ceru vismaz ar galvu būs Ok. Nezinu cik ļoti gandarīti būs pacienti. Bet nu nez vai tas mani satrauks.

Indza

vai jūs sevi spējat ieztēloties strādāja, piemēram, pašreizējo darbu - nu kādos 62 gados. Ar esošo slodzi

Tieši tādā formātā kā tagad - noteikti nē. Bet arī dīvānā sēdēt netaisos.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Ja, es varu . Arī 72. Un patiesība arī domaju, protams, ar mazāku laiku, bet par cik neesmu latviete tipiska, pēc mazdārziņa kopšanas neilgojos, un tiešām lielāka vēlme ir sagaidīt gala vecumu sociāli un ekonomiski aktīvai.
a ko savādāk darīt? Tiešām tomātus stādīt tikai?

Papildināts 01.02.2023 11:52:

rence
A jādzemdē tiešām ir agri. Tad arī tajos 60 gados vares mierīgi strādāt uz sevi un baudīt vēl dzīvi , nevis jonot pa vecāku sapulcēm skolā un atnest, ka rīta stīvums neļauj visu apvienot.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433923