Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Lūpas

Amelija_Keita

Sveikas!

Tādas tēmas te ir bijušas, bet tā arī skaidrībā neesmu tikusi. Proti, gribētu saņemt ieteikumus tiešām labam lūpu filleru meistaram. Svarīgi, lai meistaram būtu gaumes izjūta, lai nestančētu kaut kādas pīļu vai pelmeņu lūpas.

Ļoti gaidīšu jūsu ieteikumus un pieredzi!

mimiii
Tie ir Tavi darbi?

Piedod, bet nebūs pa manai gaumei. Tām lūpām ir tā atlocītā augšējā maliņa. Citiem varbūt patīk, bet es gribu bez tādas.

Marmont

Rodke, Lāce.

Vai ir vēl kādi ieteikumi? Nevar būt, ka tik maz dāmas fillerojas

Man Lāce saspriceja zem acim filleri, sākās tūska. Ta ari sadzīvoju līdz aizgāju uz Lipex uz asinsvadu lāzeru, kur arste pateica, ka ar kuperozi fillerus nedrikst likt.,

corfu

Azarjana

FB lasu,ka bez maz katra otrā slavē tādu Kiru no Botox Land,bet nez...Kaut kas man to darbu bildēs nepatīk.Ir kādai pieredze?

Kamila

Ak Dievs, kādas šausmas tajā mimiii ieliktajā linkā. Kāds tiešām uzskata, ka tas ir skaisti? Kā var sevi tik ļoti nemīlēt, lai tā izkropļotu savu seju?

Sniegpaarsla

Neviena ar duckface jau làga nav 20 gadus nodzìvojusi. Kàdas tam bùs sekas, to jau vecumdienàs manìs. Visi tie filleri atstàj tomèr sekas. Vai tas ir to vèrts? Nesaprotu to uzpumpèto lùpu modi. Visas pēc pìlèm izskatàs.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433935