Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Lūgums pēc palīdzības pētījuma veidošanai!

Students2023

Sveiki!

Esmu RSU pēdējā kursa studente, un bakalaura darba ietavaros veicu pētījumu par vecāku viedokli un nostāju pusaudžu seksuālajā audzināšanā. Būšu ļoti pateicīga, ja veltīsiet piecas minūtes sava laika un aizpildīsiet anketu, nepieciešamo datu apkopošanai.

Anketu lūgums aizpildīt vecākiem, kuru pusaudži ir vecumā no 11-16 gadiem. Anketa ir anonīma.

Sirsnīgs paldies jau iepriekš!

https://www.visidati.lv/aptauja/1951931274/

adatainis

5. punkts "Ja neesat runājis" - es esmu, bet man obligāti jāatbild, kāpēc neesmu runājusi

adatainis
Neliela nepilnība anketā, kas rezultātu apkopošanas laikā tiks labota un ņemta vērā Milzīgs paldies, ka aizpildīji! Lai jauka diena!

Students2023
Par katru bērnu jāpilda sava anketa?

Papildināts 06.02.2023 19:47:

5. Ja neesat runājis ar bērnu par seksualitātes tēmām, kas tieši radīja grūtības? (Iespēja izvēlētie vairākas atbildes.) (vairākas atbildes iespējamas)

Tieši tas pats. Ierakstīju "esmu runājusi", bet jautājuma formulējums - kā jau adatainis minēja - nav korekts.

Papildināts 06.02.2023 19:49:

9. Kuras no tēmām Jūs mulsina un liek justies neērti sarunā ar bērnu par seksuālo audzināšanu? (Iespēja izvēlētie vairākas atbildes.) (vairākas atbildes iespējamas)

Ja nekas nemulsina?

Papildināts 06.02.2023 19:50:

10. Kāpēc Jūs jūtaties neērti sarunā ar savu bērnu par šādām tēmām? (Iespēja izvēlētie vairākas atbildes.) (vairākas atbildes iespējamas)

Un ja nejūtos neērti?

Neiespējami aizpildīt, ja ģimenē vairāki dažāda vecuma pusaudži.

Anketa sastādīta vienos vārtos, ja vecāks nemulst runājot par seksu ar pusaudžiem, tad anketu turpināt nav iespējams. Arī ir vairāki dažāda dzimuma pusaudži turpināt nav iespējams.

NjuNju

Es parasti cenšos palīdzēt un aizpildīt anketas, bet es arī vienmēr pārtraucu, kad nav iespējama korekta atbilde, jo uzskatu, ka 90% no pētījuma ir kvalitatīva anketa.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18434053