Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Emmaljunga ratiņi

Dream_b

Sveikas! vai variet padalīties ar padomiem par Emmaljunga ratiem. Kurus labāk izvēlēties un kur iespējams iegādāties/apskatīt uz vietas? Cik saprotu mondial deluxe modeli vairāk neražo, jāskatās uz jaunākām sērijām. Bija dzirdēts par Babyvest veikalu, taču liekas, ka mājaslapa vairs viņiem nestrādā. Varbūt kāda zina vai vēl pastāv pats veikals?

Skaistnatrite

Babystore.lv interneta veikalā pārdod vēl Emmaljunga Mondial ratus. Man tādi bija, bija ļoti labi, pēc tam veiksmīgi pārdevu tālāk. Tikai apskataties vai Jums šie rati (tieši kulba) ietilps mašīnas bagāžniekā un vai izbrauks caur lifta durvīm. Vēl kādreiz ratus varēja apskatīties Elkorā Brīvības ielā, gan nezinu kā tagad.

Tulpiite

Man ir Emmaljunga Super Viking. Pirku lietotus. Nevienu rati nestāv klāt un neviens man neko neiestāstīs. Pat lietoti rati brauc perfekti, perfekta amortizācija, neviena skaņa nav no ratiem - ne čīkstiens, ne brakšķis, ne krakšķis. Mammai ērti, bērnam ērti.

esmu gan dzirdējusi ne visai labas atsauksmes par jaunajiem nxt modeļiem - esot kā jau jaunie, plastmasainie rati - krakšķīgi, cietu amortizāciju u.c. moderno ratu problēmas.

Skaistnatrite
Diemžēl, nekur vairs nevar nopirkt Emmaljunga Mondial Deluxe ratus, jo vairs neražo šo modeli un nav vairs noliktavās. Tieši šo gribēju, bet jāskatās lietoti, citi varianti vairs nav...

Skaistnatrite

Dream_b
Man tādi bija nu jau vairāk kā 13 gadus atpakaļ. Daudz ūdens upēs ir jau iztecējis. Paskataties internetā varbūt vēl kur tirgo. Es pirku no interneta veikala Lietuvā, jo gibēju noteiktas krāsas. Man bērni dzima lieli un gari, kulba derēja ideāli. Vienīgi diezgan smagi bija un lielā kulba man radīja lielas problēmas manajā mazajā mašīnā, tāpēc drīz vien nopirkām citu. Tas gan.

Inese84

Dream_b

Man ir Emmaljunga Mondial Deluxe rati. Ja grasies pirkt lietotus ,tad pievērs uzmanību vai eko āda nav saplaisājusi, kniedpogas labi strādā, kādā stāvoklī ir ratu rokturis, stiprinājumi un riepas. Redzu sludinājumos ,ka daudzi tirgo ar NE-oriģināliem riteņiem. Principā pēc šasijas nummura izlaiduma gada var saprast cik bērni ir izbraukuši. Ratiņi ir labi , man būs diviem bērniem jau nokalpojuši, pat rūsas nekur nav.

Zizizi

Bija Mondial Duo ar City script un nepumpējamajiem riteņiem- ideāli it visā. Vienīgais- ja bieži jānes, jācilā- ir smagi. Citu trūkumu nebija ne ziemā, ne vasarā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18434187