|
Diezgan stulba sajūta, bet iespaids, ir, ka vai nu tas family link nedarbojas, kā nākas, vai arī nemāku to lietot... Tātad: kopējais atļautais laiks ir uzlikts, pieņemsim, 1 stunda dienā. Atsevišķiem appiem vīrs bija uzlicis 30 minūtes. Rezultāts: vidējais telefonā pavadītais laiks - piecarpus stundas. Biju iedomājusies, ka tas atsevišķo appu laiks nozīmē, cik daudz laika no kopējā atļautā laika var pavadīt konkrētā appā, bet šobrīd izskatās, ka appa laiks pieplusojas kopējam atļautajam laikam? Un, kad konkrētiem appiem paeksperimentēju, uzliekot laiku 0 minūtes, tad te vispār nebija pieejami. Ko es daru nepareizi??? Vai varbūt varat ieteikt kādu pārbaudītu, sakarīgu laika kontroles appu?..
|
|
maranta
19.02.2023, 11:02
Tā nevajadzētu būt. Papildināts 19.02.2023 11:03: Cik uzliek, tik arī paterē, ja vien neuzlieku pagarinājumu Papildināts 19.02.2023 11:04: 
|
|
Samsara
19.02.2023, 18:51
No pieredzes varu pateikt, ka identiskā situācijā cienījamie jaunieši bija noskatījuši manu paroli un mierīgi ar to apgāja laika ierobežojumu.
|
|
maranta Bet kas Tev ir atsevišķi pie appiem uzlikts? Jo tur ir trīs iespējas - bezgalīgi, bloķēt vai konkrēts laiks.
|
|
superliime
08.03.2023, 09:48
Acīmredzot bērniem ir zināms kāds triks kā apiet šos ierobežojumus. Man bija līdzīga situācija. Uzlikts ierobežojums kopējam laikam, kā arī spēlīšu aplikācijām atsevišķi, kādu brīdi neiespringu un tad vienu dienu apskatījos - chrome pārlūkā pavadītas 3h, manējā tur spēlē online spēlītes. Nācās nobloķēt chrome pavisam, atbloķēju tad, kad ir kāda vajdzība skolas uzdevumus pildīt. Un apiet viņa prot tieši chrome ierobeožojumus, uz instalētajām spēlīšu aplikācijām ierobežojumi darbojas.
|
|
boblija
12.03.2023, 21:08
Mans sikais caur querty klaviaturu apgaja noteikumus un, kaut telefons slegts, tika ieksa. Un tieai chrome. Noblokeju. Mana ari youtobe bloketa. Bet, ja kads draugs linku atsutijis, tad tiek ieksa un skatas visu, kas ienak prata. tagad gan rakstisanas klava nomainita, gan visas pieejas tam, ko negribu, lai lieto, bet tapat no 2 pieejamajam stundam, vins izmanto 3,5h.... ka, vel nezinu bet gan jau vins atkal kadu dienu gribes paspidet ar zinasanam un padalisies. Apsolu uzrakstit 
ja jau Jūs visi apkārt esiet tik svēti, tad vakaros aizlūdziet par mani- grēcinieci...
vai nu kakā, vai kāp nost no poda...
Tracina tie cilvēki, kas, cenšoties izklausīties kulturāli, nemitīgi runā par Mocartu, bet patiesībā nav redzējuši nevienu viņa gleznu...
saviem bērniem mēs varam atstāt divas lietas - spārnus un saknes. pirmos, lai varētu aizlidot un otros, lai būtu, kur atgriezties...
|
|
Manas sīkās saka, ka ja kādu dienu neiztērē visu laiku atvēlētajās aplikācijās, tad tas laiks nāk klāt nākamās dienas laikam.
|
|
Klau, es saprotu vēlmi ierobežot ekrānlaiku un tas ir atbalstāmi, bet Jūs nemulsina bērnu melošana un krāpšanās vairāk, kā pārtērētais laiks? Man lielajam puisim arī tā bija, ka izdomāja uzhakot sistēmu un es tagad esmu dilemmas priekšā mazākajam - šobrīd gudrā telefona nav, datoru lieto minināli un vienmēr pajautā, pats arī ne pārāk bieži prasa. Bet momentā, kad uzradīsies gudrais telefons, tas kārdinājums būs pavisam cits un pieejamība krietni lielāka. Nezinu, kā labāk.
|
|
Upene Hakošanas prasmes noderēs dzīvē. 
Šobrīd es vēl esmu gudrāka IT jomā par saviem bērniem. Ja atstātu vispār bez ierobežojumiem, telefonā pavadītu visu dzīvi. Dienās, kad dzīvojas pa mājām, telefonā mēdz pavadīt pat 7 stundas, tas ir ar visiem ierobežojumiem. Kad ieraugu tādu ciparu, protams, uzreiz nobloķēju daļu aplikāciju. Varu iedomāties, kas notiktu, ja ierobežojumu nebūtu.
Starp citu, tie, kuriem ir Samsung, ļoti viegli apiet ierobežojumus caur Galaxy Store, sainstalē no turienes spēlītes, kuras nerādās Family link.
|
|
Jā... manējai tieši Samsungs. Bet tajās jaunajās spēlītēs tomēr tas laiks neuzrādās, pa minūtei vien; Chromā gan sēž... Ar vārdu sakot - sū... tas Family links ir, vismaz viss par to liecina. Šobrīd esam uzlikusi ļoti mazu atļautā laika " logu" , un papildus vīrs uzlicis ierobežojums mājas wifim. Citādi biju jau gatava pāriet uz podziņu telefonu (ir krējumos ). bet vēl viens variants esot - noteikt konkrētu laiku, kad var telefon-darboties. Citādi roka (tāpat ka pieaugušajiem) visu laiku pēc telefona vien stiepjas; nesen biju bezzonā un tur gandrīz nedēļu neieslēdzu telefonu - tāda brīvība!
|