Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Liepājas skolas

Vinna

Sveiciens,

tā nu sanācis, ka ar ģimeni pārceļamies uz Liepāju, un ir jānolemj kurā skolā laist bērnu. Būs 1.klase.

Tā kā dzīvosim ne pašā pilsētā, bet pie tās, braukšana sanāks tik un tā. Attiecīgi lokācijas jautājums nebūs primārs.

Patreiz skatāmies uz 5.vsk, bet labprāt paklausītos Jūsu viedokļus, jo izskatās, ka tajā jau 1.klases ir nokomplektētas un tur tikt nespīd.

Varbūt ir kāds komentārs par Centra sākumskolu?

Ļoti novērtēšu Jūsu atbildes, paldies!

Inco38

Vinna

Mans puisietis iet šobrīd Centra sākumskolas 1.klasītē. Mēs pagājušo gadu pārcēlāmies ,bet es laicīgi viņu pieteicu, jau pirmajā dienā ,kā atvēra pierakstus. Šī skaitās it kā viena no TOP skolām. Nezinu nemaz, cik paliek aiz strīpas. Skola maziņa, pirmās trīs klases vienā ēkā, tad no 4-6.klasei citā ēkā. Ir pagarinātā grupa. No rītiem ar mašīnām baigā drūzmēšanās, jo īsti nav apstāšanās vietas ,kur izlaist skolēnu.

Uz 5.vsk.nepalaidu ,kautkā nobremzēja tā vācu valoda. Bet ja nebūtu tikuši sākumskolā ,tad laistu šajā.

Inco38
Liels paldies par izmeļošo atbildi, mēs, tā kā viss sanāk spontānāk, kā būtu gribējies, esam pieteikšanos sākumu nokavējuši, tā kā - tagad cenšos apzināt iespējas.

bet, tiešām, liels, liels paldies par viedokli.

Inco38

Vinna
Aizbrauc parunā ar direktori, kādas iespējas tikt. Tomēr gadās ,ka pāris potenciālie gribētāji aiziet uz citām skolām. Veiksmi!

P.S. Vēl labas atsauksmes esmu dzirdējusi par Ezerkrasta sākumskolu. Bet nu šī skola mums par tālu, Liepājas otrā galā.

Kāpostgalva

Vinna
ja nedzīvosiet Liepājā, bet pie tās, tikpat labi vismaz 1.-4.klašu posmā var iet arī ne-Liepājas skolā, ja tāda ir tuvumā. Grobiņa, piemēram. par Nīcas pusi īsti nezinu.

Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.

Rainbower

Cik dzirdēts, tad brīvas vietas ir palikušas tikai Centra sākumskolā un 10. vidusskolā. Pārējās diez vai ņems, it īpaši, ja nedzīvojat skolas tuvumā.

ačuks

Man arī šodien stāstīja, ka pieteikuši bērnu Liepājā 3 skolās un nevienā no tām nav vietas

Rainbower

Vai 10.tā ir ok?

ačuks
Paši Liepājnieki nav tikuši, vai tādi kā es/mēs " iebraucēji"?

ačuks

Vinna
Paši liepajnieki. Es nepajautāju vai pieteicās pirmajā dienā vai vēlāk. Viņi tādā neizdevīgā rajonā dzīvo. Daudzas skolas skatās pēc dzīvesvietas adreses, ja bērni pieteikti vairāk kā var uzņemt.

Rainbower

Vinna
Es vispār teiktu, ka visas vidusskolu sākumskolas ir vienādas.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18434835