Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Meklēju draudzeni kopīgai tievēšanai pēc FD principa

<Martina>

<Martina>
  • Tātad- meklēju virtuālu draudzeni ar kuru kopā varētu tievēt pēc Figūras draugu principa. Principu izstāstīšu, ja tas ir svešs. Var arī draugu (hi, hi), bet labāk sievieti, lai varam arī paklačoties par tīri sievišķīgām lietām ( kā ielīst jaunajā kleitā un kur pirkt brīnumkorseti ) Bet nu tā, lai cilvēks tiešām ir gatavs tievēt, tik trūkst kāds vagars aiz muguras (tieši kā man ). Un, lai nav dikti aizņemta darbos, jo sākumā būs regulāri jāēd un jāgatavo speciāli sev un ūdens jādzer, nu tā, lai tam ir laiks+ vēl jāčato un jāatskaitās par psiholoģisko pusi un praktisko pusi utt. Ja kādai ir interese par šo, tad gaidīšu cāļpastiņu un tad jau tālāk pāriesim Whatsapp

NobodyIsPerfect

Sakarā ar to, ka pēdējos gadus arvien straujāk izplatās krāpnieku skaits virtuālajā vidē, foruma Administrācija lūdz foruma lietotājus publiskajā foruma daļā nedalīties ar savu e-pastu, telefona numuru un sociālo vietņu kontiem, kā arī rūpīgi izvērtēt, kam jūs šo informāciju uzticat, piemēram, cāļpastā. Tāpat lūdzam neievietot publiskajā sadaļā aicinājumu veidot interešu grupas citās sociālajās un saziņas vietnēs, bet sākumā izveidot slēgto grupu, kurā iepazīt sarunu un interešu biedrus, veidot draudzību vai risināt kopīgās problēmas un pirms dalīšanās ar personīgajiem kontaktiem rūpīgi izvērtēt, kam tos dodat.

Izņēmums ir Cāļa noteikumos paredzētie gadījumi - pirkšana/pārdošana/pakalpojumu sniegšana. Pārējie komentāri, kuri satur informāciju par personas kontaktiem un lūgumu ar tiem dalīties, tiks dzēsti!

ina32

<Martina>
Ja vēl ir interese , tad vari uzrakstīt man. Es dzīvoju pēc FD principiem.

Visdrošākais ieguldījums ir labi darbi - tie vienmēr atmaksājas ar visaugstākajām procentu likmēm.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18435485