Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

lūdzu padomu

sparnins

Labdien, mīļās cālenes, lūdzu palīdziet ar padomu. Calī lasu, bet nekomentēju, bet nu piereģistrējos.

Par mani - esmu ļoti jūtīgs cilvēks, mani aizskar un satrauc lietas, kas citiem, ir vienaldzīgas. Tādēļ jau man ir radušās dažās problēmas. No citiem lūdzu tikai iejūtību un sapratni un tāpat izturos pret visiem. Mani ātri saraudināt. Nesen sāku strādāt jaunā darbā. Un tur tādus cilvēkus, kā es neciena un nerespektē. Piemēram, man iedalīja darba vietu netālu no durvīm, kur visi staigā garām, bet man izraisa trauksmi tas, ka tik daudz cilvēku staigā man garām. Lūdzu priekšniekam, vai nevar mani pārcelt citā vietā. Priekšnieks (neko neteikšu, bet ļoti dīvains cilvēks) pateica, ka neko nepārcels, jo vietu nav, ja es gribu, varu pati runāt ar kolēģiem par vietas maiņu. Iebilst viņš neiebildīs. Izteicu nodaļā skaļi lūgumu, bet neviens neatsaucās. Visiem vienalga. Uzrunāju konkrētu cilvēku, kura vieta man būtu piemērota, pateica, ka - piedod, bet nē, nekādā gadījumā. Tā nu mokos darbā stresā. Vēl - man kā jaunai darbiniecie ir apmācības, ko veic kolēģe, kas nāk man šausmīgi tuvu, gandrīz uzguļas manam galdam, kad es tur sēžu, turklāt viņa lieto smaržas, bet mani ķīmiskās smaržas arī moka. Lūdzu, vai nevar tomēr citādi, jo aiz trauksmes es nevaru ievērot arī apmācības - kā viņa sapiktojās un pateica, ka tad lai apgūstu visu pēc aprakstiem, ja jau man nevar nākt tuvumā. Tur dažas datorporgrammas jāapgūst… Grūti. Ne jau nevar nāk tuvumā, bet mana personīgā telpa ir lielāka nekā citiem cilvēkiem.

Viena kolēģe visu laiku tur vaļā logu, un man pūš virsū. Uz lūgumu aizvērt, reaģē - bet te nav gaisa!

Pēdējais notikums, pēc kura es nezinu, kā pirmdien iet uz darbu. Kā visi (laikam) jūtīgie cilvēki, es ļoti mīlu dzīvniekus, un netālu no mūsu darba ēkas vienā pagrabā bija kaķenīte atnesusies kaķēntiņus. Izvedusi pagalmā, tie raud, pagrabā atpaļ laikam nemāk tikt. Domāju - vajag palīdzēt. Aizskrēju uz darbu, Teicu nodaļā, kas par lietu - vajag ko darīt. Kapa klusums iestājās. Neviens neko nevēlējās darīt. Teicu, ka vismaz paņemšu kasti, atnesīšu un tālāk organizēšu palīdzību. Priekšnieks uzreiz pateica, ka nē, nodaļā kaķus nenesīs. Noraudāju stundu tualetē, tad sazvanīju draudzenes, ar kurām noorganizēju kaķēntiķiem palīdzību. Pa to laiku izrādās ir bijusi kāda sanāksme, ko uztraukumā aizmirsu, par ko no priekšnieka saņēmu skarbu aizrādījumu.

Darbu mainīt īsti nevaru, šo jau ar grūtībām atradu. Kā man pirmdien iet uz turieni pie tiem cilvēkiem, es nezinu...

HelenasTante

kaut kas labs tai darbā ir?

Don't grow up! It's a trap

Alga ir laba. Ilgi bez darba sēdēju, tagad dabūju šo.

Sviestabeka

Šis darbs nav tev piemērots. Pieļauju, ka no sākuma ar ārstu palīdzību jāmēģina kontrolēt savu stresu. Pat, ja to izdarīsi, tu nevari strādāt lielā cilvēku kolektīvā atvērtā ofisa apstākļos. Jāmeklē kas cits.

Nāks citi s..di, šitie aizmirsīsies.

Duujaa

es redzu pārmērīgi jutīgu būtni. Varbūt ja tik traki, vajadzēja pieteikties uz tādu darbu, kur maz kolēģu, mazāka darba telpa vai var strādāt vismaz daļēji attālināti?

Sviestabeka

Gribi turpināt strādāt, pirmdien iedzer ko nomierinošu, darbā pievērsies tikai darba pienākumiem un neuzstādi sev īpašas prasības. Tev jāpielāgojas darba apstākļiem, jo pagaidām tu nevari ietekmēt darba apstākļus.

Nāks citi s..di, šitie aizmirsīsies.

HelenasTante

Tad domā par algu un saki paldies par padomu, par aizrādījumu un ka kāds Tev kaut ko māca. Savādāk kādā sapulcē pieņems lēmumu, ka īsti neiejūties kolektīvā un visiem labāk būs, ja pārtrauks ar tevi darba attiecības. Varbūt Tev labāk der darbs brīvā dabā, kādā dārzniecībā vai kāds darbiņš, ko darīt no mājām?

Don't grow up! It's a trap

sparnins
Cik tev gadu?

Zini tevi tāpat atlaidīs, ja espārbaudes laika rāmjos, ja ne tad izēdīs ātri vien, jo izpildies tu pilnīgi neadekvāti.

Met mieru un strādā attālināti, paralēli ej uz terapju un ja vajag pie psihiatra, lai izraksta kaut ko tavam stāvoklim piemērotu.

Kļavaslapa

Neskatoties pa logu, var pateikt, ka pilnmēness.

sparnins Pārbaudes laiku tak neizturēsi.

Nabaga kolēģi.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18435633