Mākslas vingrošanas tērps

Fairview

Slēdza Fairview: "Paldies Kārļa mammai! Nosūtu virtuālās končas par palīdzību!".
Fairview

Cālis visu zin gribu nopirkt savai čiepai mākslas vingrošanas peldkostīmu jaunu. Latvijā kaut kur šuj? Kur ieteiktu pasūtīt/pirkt? Facebook, ss.com izskatīju negribu...

Turpat ss un facebukā piesakās šuvējas, pačeko komentārus. Ja neatrodi, dod ziņu, iedošu kādu telefonu. Nav lēti :-D

Skaistnatrite

Fairview
Veikalā Viss baletam Stabu ielā. Vēl ir interneta soecializētie ārzemju veikali. Kad man bija aktuāli daudzus gadus atpakaļ, tad redzēju tādus.

Ievadiet vārdu Leotard googlē un piedāvājumi paši izbirs, arī Amazon.de.
amazons ir uzticams tirgotājs, preci var arī atgriezt.

Fairview

Kārļa mamma
ss.com redzu tikai lietotus gatavos, facebook nelietoju, bet ari tanii tirdzina kir tikai lietoti -šuvējas neredzu. Lēti nav arī lietoti

Viss baletam nav sacīkšu tērpi, bet tikai sporta un dejošanas...Paldies, paskatīšos amazon!

Fairview

Paskatīju amazon un arī pie reizes ebay - tur ir tikai Kīnas ražojuma tērpi...kāds ir pircis? Kā viņi reāli dzīvē izskatās?

tweekpeek

Es savai mazajai pirku te jau minētajā "Viss baletam" veikaliņā. Abas gājām, izvēlējāmies, pielaikojām.

Fairview

tweekpeek
Peldkostīmu? Sacensību peldostīmi viņiem ir? Mājas lapā ir tikai vingrošanas tērpi. Biju tur pirms 2 gadiem ir dažādi tērpi, bet ne peldostīmi.

Tiešām nav LV vietas kur to pirkt?

Nu nezinu, visu gadu laikā neatradu nevienu gatavu versiju sacensību tērpam. Pašā sākumā pirku lietotus, no meitenēm sporta klubā. Jau pavisam drīz sapratu, ka gribu konkrētu modeli- pieskaņotu mūzikai, priekšmetiem, pašai meitenei, galu galā. Nopirkt gatavu, kurš nelien dibenā, pieguļ viduklim utt.- nu varbùt izdodas.

Fairview

Kārļa mamma
Precīzi! Tieši to es arī gribu! Pieskaņotu meitenei, nevis kas palika pāri sporta klubā. Kur to atrast? Ir kāda šuvēja? Priecāšos par kontaktiem!

Es tev cāļpastā jau pirms pāris dienām aizsūtīju!

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18436543