Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kāpostu tīteņi - saldēti

Kāpostgalva

Kāpostgalva

Jautājums - vai esat saldējuši kāpostu tīteņus? Ja jā, kurā "stadijā" - satītus, vēl neapceptus, vai jau apceptus? Bet varbūt vispār bezjēdzīgi saldēt?


Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.


red bull

Kāpostgalva
Jā. Saldēju neapceptus.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Saldēju neapceptus. Katru gadu. Ir

perfekts planders

Esmu saldejusi pilnībā gatavus ar visu mērci (es apceptus sautēju tomātu mercē ar burkāniem un sīpoliem). Atkausēti un uzsildīti neatšķiras no tikko gatavotiem.


Saldēju apceptus, lai pēc tam atliek tikai mērcītē izsautet. Garša tāda pati kā svaigi taisītiem.

red bull

Kāpostgalva
Paldies par tēmu, sagribējās kāpostu tīteņu krājumus atjaunot


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Rozamunde

Esmu saldējusi gan apceptus, gan "zaļus". Starpības nav. Bet nu svaigs ir svaigs tomēr...


Kurš teica, ka ES esmu tālu no ideāla??? Vienkārši ideāls ir tālu no MANIS!

Kāpostgalva

red bull
prieks kādu iedvesmot

Rozamunde
es saprotu. bet bija ienākusies milzu kāpostgalva, un tad arī radās doma par šādām sagatavēm. visādus salātus šķēlēt utml. negribējās. paralēli vēl vienu katliņu nosautēju. pirmo reizi sanāca tādi svaigi sautētie kāposti kā garšo, jo parasti man visur tie ir par saldu.

es šoreiz sasaldēju neceptus. pēc kāda laika tad būs viedoklis, vai tā vajadzēja, vai nevajadzēja.


Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18437799