Vai darba alga 800 eur uz rokām būtu adekvāti?

Dezhavuu

Slēdza Dezhavuu: ".".

Piedāvā man darbu jaunā profesijā, no nulles apmāca. Darba laiks no 9.00 - 17.00 ne katru dienu, bet 3 dienas nedeelaa, nākošā 2 dienas nedēļā, 3 dienas , tad atkal divas dienas nedēļā, sanak mēnesī 10 darba dienas. Ir izaugsmes iespeejas. Man ir arī sava maza firmiņa, kur būtu kāds nodrošinājums, algu gan tur nemaksāju, izņemšu dividendēs un notērēšu izdevumos ienākošās summas. Esmu ļoti bailīga, jo pēdējos 14 gadus biju pavisam citā sfērā, nolēmu, ka viss, gribu mainīt virzienu.

ačuks

Dezhavuu
Atkarīgs no tā ko darīsi. Daudzās profesijās 800 pēc nodokļiem ir par visa mēneša darba dienām. Kādam 800 ir vienas darba dienas alga

Omlete

Dezhavuu
Man par darbu birojā 5 dienas nedēļā (8-17) ir tikai drusku lielāka alga

es nolēmu piekrist dēļ brīvajām dienaam un ka to grafiku varees saskanot ar paarinieci. Briivajaas dienaas var ņemt papildus haltūras, mācības utt. Celt kvalifikāciju. Jo kas ir 800 eur, nu taa , ja nav viira. Šodien tas ir loti maz

Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesi. Nav dzirdēts, ka mācekļiem par pilnu slodzi maksātu 1600 eiro/neto, ja pareizi sapratu.

Peka
800 eur netto. Nevis 1600 eur netto.

Papildināts 17.10.2023 15:39:

10 parastas darba dienas = 80 eur uz rokas par darba dienu. Pārdevēja saņem vismaz 50 eur par maiņu uz rokas. Kāpēc lai ofisa darbinieks nevareetu saņemt 80 eur. Protams, es veel nezinu, kaads buus darba apjoms. Un vai briivajaas darba dienaas mani netramdiis.

Dezhavuu
Tev ir ko zaudēt, ja piekritīsi?

kolizejs
. Tam jau ir domāts pārbaudes laiks, lai saprastu, vai saderam ar darbadevēju vai nē.

Dezhavuu
Par pusslodzi, kā sapratu, tie 800 eiro, t.i. orientējoši par 20 st./nedēļā. Un pārdevējai, droši vien, maiņa vismaz 12 stundas, ne?

Peka
Algas nozaree videeji ir 3tk. Tas taa, lai tu beigtu paranoiski uz to skatiities. Un jaa, tiku tur caur mazu pazīšanos. Protams, ka 3 tk man nespiid, tie ir nozares speciaalisti, koorporatiivo klientu apkalpošana. Man spiid uz pusi mazaak, i to peec gada vai pusotra.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18437901