Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Cidoniju čatnijs ziemai?

rabarbere

rabarbere

Vai esat ko tādu vārījušas? Cidoniju sīrupi, ievārījums un sukādes vēl stāv no iepriekšējiem gadiem, gribas ko citu pamēģināt. Tā kā čatniju no jāņogām šogad nesanāca savārīt, iedomājos, ka varētu mēģināt cidoniju čatniju pagatavot.

Vārītu slinkajā variantā, kad katlā samet veselus augļus un vēlāk sēklotnes izsmeļ ar putu karoti. Tik biki baidos improvizēt ar piedevām (ābolu etiķis, ingvers, koriandrs, kanēlis, apelsīna miza) un to daudzumu. Neesmu baigā saimniece virtuvē Varbūt ir kādi ieteikumi no pieredzes?


Mezameita2

Nu es vienreiz vārīju, pirms gadiem deviņiem. Neviens, izņemot mani, nebija piedabūjams ēst. Tagad prāts nesas mēģināt vēlreiz. No garšvielām laikam ņemtu ingveru, čili, kko tādu

rabarbere

Mezameita2
Nu, mēģinam kopā! Es gan ceru, ka manējo vismaz dēls palīdzēs apēst, viņam patīk visādas interesantas garšas pie gaļas ēdieniem

Es gan čilli klāt nelikšu, tad man pašai negaršos

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18437977