Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Solis nezināmajā

antramantra

antramantra

Stāvu izvēles priekšā- spert izšķirošo soli un šķirt 17 gadu laulību vai atkal mēģināt runāt, turpināt pielāgoties. No malas skatoties- normāla ģimene, abi strādā, ir vairāki bērni dažādos vecumos. Bet iekšēji tāds tukšums, tikpat kā nerunājam, jo esmu es, mans darbs, bērni, mājas pienākumi. Un ir viņš, viņa darbs un viņa ērtības.

Zinu, ka pati vainīga, ka samierinājos, biju ērta, visu atrisināju un izdarīju. Saprotu, ka pieļāvu pati tādu attieksmi. Bet pienāk brīdis, kad saproti, ka tā vairs nevar. Ir bailes uzsākt sarunu par šķiršanos, bailes no nezināmā. Bailes izkāpt no pierastā dzīves ritma, bet arī turpināt tā vairs nevaru.

Vabole.

Esat runājuši par to?

antramantra
Sākumā pamēģini nebūt ērta, nepielāgoties, iebilst, nesamierināties, pieprasīt, nerisināt visu, nedarīt visu, izbeigt vīra ērtības un pieprasīt no viņa iesaisti, rīcību, atbildību.

Vienvārdsakot, kļūsti par raganu! Un paskaties,kas no tā sanāks!

antramantra
Kas būs tā iekšējā tukšuma vietā, kad izšķirsies?

antramantra

Vabole.
Pa šiem pēdējiem gadiem ir bijuši brīži, kad strīdamies, runājam, ir arī bijis, ka izskanējis vārds šķiršanās, bet pēc tam nomierinamies un viss turpinās kā bijis. Viņš nesaprot, kas man nepatīk, jo viss taču ok- visiem viss ir, visas lietas nokārtotas. Viņam nepielec, ka es esmu piekususi no visa vezuma vilkšanas, no visu mājas lietu risināšanas un no tā, ka es viņā neredzu vīrieti, uz kuru varu atbalstīties. Līdz ar to arī seksuālā dzīve tikpat kā nav, jo es viņu negribu, atstumju, nelaižu sev klāt un viņš par to psiho.

Papildināts 28.10.2023 13:54:

Meauk
Sākumā pamēģini nebūt ērta, nepielāgoties, iebilst, nesamierināties, pieprasīt, nerisināt visu, nedarīt visu, izbeigt vīra ērtības un pieprasīt no viņa iesaisti, rīcību, atbildību.
Pašlaik ir tā, ka mēs nesarunajamies jau vairākas nedēļas. Viņš dzīvo savu dzīvi, es ar bērniem savu. Viņš mani soda ar nerunāšanu un ignorēšanu.

Papildināts 28.10.2023 13:55:

Barbarra
Tas arī biedē, ka būs, ja izšķiršos. Vai man paliks labāk?

antramantra
A, nu ja ar tādām vien metodēm darbojies, tad nekāda uzlabojuma attiecībās nebūs.

Un ja no otras puses ir tikai emocionālā vardarbība -tad arī ir tikai pamats šķirties.

Dizspare

Ja Tu vēlies ko jaunu, nebijušu, tad Tev ir jāiesāk darīt kautko pavisam jaunu, vēl Tev nezināmu.

Un tas nemaz nav par šķiršanos, to vienmēr var paspēt. Sāc ar sevi- sāc beidzot darīt to, ko es sen gribējusi vai tikai sapņojusi. Jebko. Valodu kursi, sporta nodarbības, pārgājieni nedēļas nogalēs, cita izglītība, plastiskā op. uttt un neiespringsti uz to otro pusīti... varbūt parādīsies jauni paziņas, Tu sāksi citādāk skatīties uz pasauli, reizēm otrais pavelkās līdzi.

antramantra
Pēc šķiršanās nekas labāk nepaliks, ja nesáksi psiholoģiski strādāt ar sevi, savu pašapziņu, sevis izpēti un savu dēmonu apzināšanu

Var arī izšķirties un pēc tam mēģināt runāt un pielāgoties.

Dizspare
Piekrītu tam, lai tēmas autore uzsāk savu atsevišķu personīgo dzīvi, atstājot bērnus vīra aprūpē, un nododoties savu sapņu un mērķu piepildīšanai, vēlams,ārpus mājas un uz vairākām stundām, dienu, divām. Lai izraujas no savám galvenajām sociālajām lomām, kur neiet tik labi, izvēdina galvu, iepazīst un aprunājās ar citiem cilvēkiem.

Pārmaiņas var būt arī mazas, un nest prieku, nevis uzreiz grandiozi šķiršanās un tad nezin ko iesākt ar to visu .

Papildināts 28.10.2023 14:10:

antramantra
Vēl par to vezumu -nu, mīļā, vairums sieviešu pašas ar lielāko prieku to vezumu atņem no veča un uzkrauj sev ar prieku, visvarenības apziņu un lielāko varas sajūtu.... Un pēc gadiem sāk pukstēt, ka par smagu. Tas ir ļoti bieži sastopams. Tāpēc nepieļauj šo klūdu vismaz nākamajās attiecībás. Esi vairāk sievišķīga, vieglprātīga, slinkāka, koķeta, nevis darba zirgs, kurš pārņēmis vīrieša un savas funkcijas sadzīvē un mājā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18438057