Sveikas! Vēlos lūgt kādu padomu..
Par cik man tas ir vienīgais bērns man tas šķita normāli, jo bērns ir bērns ar savām emocijām, raksturu un temperamentu, bet nu jau dārziņā saka, ka bērns ir ļoti emocionāls pārslēdzoties no vienas darbības uz otru, pēdējā laikā arī kaprīzs, piemēram, dodoties ārā visi bērni ģērbjās viņš saka, ka nekur neies un neģērbsies.
Mājās arī protams tādas epizodes ir, kad ir ļoti ar kādi nodarbi aizrāvies un es tagad pasaku, ka sēdīsimies pie galda un ēdīsim, bērns uzreiz ļoti emocionāli reaģē. Ir arī visādas dusmu epizodes bijušas, kaprīza uzvedība. Bet kā jau teicu, ka man tas šķita normāli, jo tas ir bērns nevis pieaudzis cilvēks, kas dienē armijā. Protams nav jau tā visu laiku, liekākoties mājās runājot visu var sarunāt, tā sarunāšana protams bieži ir caur asarām, bet sarunājam.
Bērnam 3,5 gadi.
Es arī saprotu audzinātajas dārziņā, kad viņas saka, ka mums te vēl ir citi 20 bērni, ka nevar visu laiku uķi puķi tikai ar manu bērnu. Bet es tak arī mājās nevaru nodrošināt viņam bērnudārza vidi, mājās viņš man ir vienīgais. Satrauc tas, ka katras nedēļas beigās audzinātaja man saka, ka ir pagājusi kārtējā nedēļa orbītā. Un tad paiet manas kārtējās brīvdienas vērojot savu bērnu vai tiešām viņš kaut kāds nenormāls, ar novirzēm.
Un neticu arī, ka visi pārējie 20 bērni tur ir kā zaldātiņi.