Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

3 Missedi pēc kārtas divu gadu laikā!

Solija

Sveikas. Vai varat padalīties ar savu pieredzi. Ar vīru esam piedzīvojuši 3 zaudējumus. MA 5./6.nedēļa, MA 8.nedēļa, MA 5./6 nedēļa. Esam veikuši kariotipu analīzi uz asinsrecēšanu,un vēl citas kuras vairs īsti neatceros. Vīrs nodevis 3x spermogrammu,neko sliktu to neredz. Otrajā reizē,veicam auglīša audu izmeklēšanu ,atklāja 21.trisomiju,bet ģenētikis teica,ka tā varot būt,vienkārši,nesalikās šūnas kā.vajag

Mums nav neviena bērniņa...Kādas analīzes jūs veicāt,vai izdevās tikt pie mazulīša?

evuciiis

Solija
Hei, es Tavu ziņu pamanīju arī FB. Man ļoti līdzīgs stāsts. Uzrakstīšu Tev privāti (:

Sveika! Stāsts diemžēl identisks mūsējam. Tagad gadu ir bijusi "pauze", sajūtās esam nepacietībā gatavi startēt, bet vēl gaidām zaļo gaismu no endokrinoloģes un pēcāk arī ginekoloģes. Nākamajā ciklā vēl čupiņa analīžu un tad endokrinoloģe sniegs savu komentāru uzraugošajai gin., pieļauju, ka nākamā reize mums vairs nebūs viscaur "pa dabīgo", bet lietosim mākslīgu atbalstu, jo PG man nekad nav bijis augsts un viens no proteīniem analīzēs norāda, ka varētu mēģināt uzlabot apasiņošanu.

man arī ļiti interesē citu pieredze šīs diskusijas ietvaros...

Gribu jautāt: vai esat mēģinājuši lietot PG vai asinsšķidrinošos? Vai HOMA un baktērijas līmenī?

Papildināts 18.11.2023 22:56:

Evuci, vai varu lūgt padalītes arī ar mani? Saprotu, ka neesmu diskusijas autore, bet priecāšos par jebkuru iedvesmas un cerības staru, un vēl kādu ideju, kurā virzienà rakt.. būšu pateicīga!

Visas trīs grūtniecības dzēru PG,pirmajās divās gepretix,šoreiz utrogest. Asinsšķidr.nelietoju un baktērijām viss labi.

Chicago

Jāpārbaudās būtu uz trombofīliju un tās paveidiem, piemēram, Antifosfolipīdu sindromu. Asinsreces problēmas citādi nevar izslēgt. Ja vēl nav bijusi, jāizvērtē progesterona terapija gan plānojot, gan paliekot stāvoklī.

deleyla

Solija
Līdzīgs stāsts, joprojām nav cēlonis zināms.meginata ivf ,bez rezultata

Papildināts 19.11.2023 10:04:

Laaaa
Lietoju hjertemagnyl ,stāvoklī ja būšu jālieto asinsskidrinataji.tapar bijusi 3 kimiskas

ja vēlies iegūt to, kā tev nekad nav bijis, tad nāksies darīt to, ko nekad neesi darījusi

Женщин обижать не надо... У них разгон от милой зайки до жуткой стервы 1,5 секунды, и тормозного пути нет!!!

Solija
Draudzenei bija 5 MA vairāku gadu garumā, kamēr nenoskaidroja, ka viņai ir artrīts, kuru izraisīja sarkoidoze. Vispirms ārstēja to ar prednizolonu, un tad kad palika stāvoklī vēlreiz, špricēja vēderā asinsškid., visu grūtniecību. viss labi, piedzima vesels puika 43 gados.

diaana33

Man 2022gadā bij 2 MA.. pirmais 20w martā un otrais 17w novembra sākumā.. abos gadījumos nezinámu iemeslu dēļ apstājās sirsniņa. Tagad nesen piedzima dēliņš, visu grūtniecību lietoju Clexane šprices un hjertemagnyl asinšķīdinosos. Bet nu stress nereāls

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18438353