Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kurš vēl dzer karstvīnu jau?

Meauk

SanSu

Resnā Žurka
Nu jā, ogām piemērotāka tvaicējamā uzparikte


garmate

Atcerieties, ka upeņu galvenā vērtība, C vitamīns, mazinās pie termiskas apstrādes. Vīns ir vislabākais konservācijas veids. Pie nosacījuma, ka netiek baisi uzkarsēts.

C vitamīns mūsdienās ir kāda vērtība?

Resnā Žurka

mazinās pie termiskas apstrādes
Arī saskare ar metālu nav vēlama.

ecuador
Un?


Nevajag dzert no kannas, var arī no stikla glāzes.

jauku adventi

Pagarsoju to Abavas karstvinu, nezinu, kas man bija uznacis, lai vispreja histerija , ka tik leti un reklama, ka loti garsigs. Ka iedzeru ta atcerejos, kapec negarso - arprata salds...

Resnā Žurka

Abavai sidrs garšīgs (bet tur ar laikam bija salduma pakāpes kā sāmpim uzzīmētas)

Papildināts 10.12.2023 17:01:

Un jā, sidrs neatšālējas un otrā dienā tāds pats dzirkstošs, pat karotīte nav jākarina

Resnā Žurka
Sidrs viniem ir ok. Bet nu sis karstvins tikai tiem, kam garso loti, loti salds karstvins...


Kāds jau ir dzēris karstvīnu Vecrīgas tirdziņā?

Šodien gribēju aizbraukt, bet pēc vairākiem apłiem tā arī nesanāca atrast nevienu pašu parkingu. Un tādu riņķotāju bija nenormāli daudz!

Nez, varbūt arī labi ka tā nenotriecām naudu!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18438517