Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ziemassvētku kekss

Finna

Lusesita

Mazkalne

Ā, jā. Papētīju googlē kādu laiciņu par konvekciju. Atradās padoms, ka, ja receptē nav paredzēts, bet tu gribi ar konvekciju, tad cepšanas laiks un temperatūra ir proporcionāli jāsamazina. Bija minēti skaitļi, jau piemirsu. Temp laikam par kādiem 10-15 °, bet laiks par ceturksni. Un vispār konvekciju izmanto tieši tam rezultātam, kādu tu dabūji.

Apdegušajam arī maliņas var nogriezt, apkaisīt ar pūdercukuru un kko smuku un pasniegt glīti sakārtotu sagrieztu.


Mans padaidām tāds izskatās. Jūs katru dienu laistat? Es ik pa pāris dienām ( sākumā, kamēr likās kā apkaltusi garoziņa lēju biežāk, tagad retāk, jo negribu pārāk stipru ). Stāv garāžā, virsū tā pati cepšanas folija. Nu, nez.. kaut kā taustos ar to keksu

Lusesita

Dūducis*

Ja nepamana kontekstu, tad lasītāji no mūsu tekstiem var nodomāt, ka mēs kkādus stādiņus audzējam. Tip, es laistu katru dienu, a jūs...? Un tavējie vēl garāžā... Nu i nu!

Vai tavā keksā ir pietiekami (rittīgi daudz) augļu?

no malas

Jūs katru dienu laistat?
------

Angliski vispār viņu pabaro (feed).

Parastais ieteikums ir reizi nedēļā, lai nepaliekot pārāk slapjš, bet nu nezinu.


a²+b²=c²


Lilija

Reizi 5 dienās. Sakumā vairāk, ap 50-75ml, tagad tikai kādus 25ml uz keksu. Pirmo reizi dvielis bija sauss izzuvis, tagad vienmērīgi mitrs.


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

Lusesita
Taisīju kā receptē. Mikla bieza, kunkuļaina, likās puse uz pusi mīkla ar augļiem/riekstiem. Bet lasīju citās receptēs tā miltu sadaļa mazāka. Redzēs..

Lusesita

Dūducis*

Tad jau tā kā pietiktu slapināt. Ka neizjūk!

Bet man radās ideja. Nopirkt kādreiz veikala keksu, kam augļu pavairāk, paturēt nedēļu un aprasināt. Tā taču viņš tiktu krietni uzlabots!

No formas iznāca labi, izliekas tāda laba, nav sausa vai pārmitra. Rīt garšosim.

no malas

Papildināts 23.12.2023 16:11:

Apglazēts, bet vēl nedekorēts.

Papildināts 23.12.2023 16:11:

Un ar visu paštaisīto marcipānu apakšā, saskaņā ar tradīcijām

Papildināts 23.12.2023 16:12:

Ir nedaudz mitrs, bet nav slapjš. Vispār liekas, ka jābūt garšīgam.


a²+b²=c²


BODOLLINO

no malas
Apetītlīga glazūra, kā taisīji?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18438561