Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ziemassvētku kekss

Finna

Lusesita

Noslepums

Sāc trenēties jau tagad.

Starp citu, es nopietni iedomājos, ka mēs varētu tā kā tie peoniju audzētāji zaļumu un pūkainīšu sadaļā. Peonijas tak zied labi ja mēnesi, bet haips un rosība viņiem ir visu gadu! Tā ka laiku pa laikam varam pacept un palaistīt kādu keksiņu, noslīpēt glazūras utt.

Mazkalne
Forši, ka tu atradies! Jā, varētu būt, ka ar mandeļmiltiem tā struktūra ir tāda. Nu tad nākamo reizi varbūt cept visiem parastu keksu, bet tam glutēnjutīgajam blakus pāris mafinus ar mandeļmiltiem? Vispār jāizmēģina, pilnīgi nagi niez.


NoSilence

Lusesita
ka laiku pa laikam varam pacept un palaistīt kādu keksiņu, noslīpēt glazūras


Laba ideja.

Es atskaitos par savu mēģinājumu. Sapirku visas nepieciešamos produktus, pat cukuroto karamelizēto ingveru, bet keksu neuzcepu.

Pasūtīju gatavo keksu: Poli Grappolone PANETTONE itāļu ZS brīnumu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18438561