Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ko šodien gatavosim un ēdīsim – 2024

AppleGreen

Taaapati
Vai varētu recepti šiem slinkajiem tīteņiem?

Babs
Paldies!


Lilija

Cepts kamambērs ar tomātiem


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

Taaapati

Malto gaļu pēc izvēles, sajauc ar kapātu kāpostu, rīvētu burkānu, pusgataviem rīsiem, garšvielām, olu un kādu karoti cietes. Cieši izveido, saspiež bumbas, liek cepamtraukā. Sajauc tomātu pastu ar krējumu un ūdeni, sāls pipari ja vajag, pēc garšas. Lej šķidrumu virsū bumbām un liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz min 40 apmēram.

Taaapati
Mīļš paldies!


Papildināts 28.01.2024 17:54:

Gaidot pavasari, sautējums vulgaris...

Babs

Dabūju vēlreiz taisīt to Jeruzālemes miksli, jo vīrs atstiepa atkal vistas subproduktus un zīmīgi skatījās. Vārdu sakot, iesaku visiem, kam svarīgi ir gatavot daudz gaļas


Life is hard but, thankfully, short

Taaapati

Papildināts 29.01.2024 15:35:

Pildīti pipari.

Babs
Būs kaut kad jāpamēģina, bet nezinu par tām sirdīm

Taaapati
Tie pipari liek siekalām tecēt!

Babs

Aurorina
Es zinu, ka citi neliek sirdis, tikai fileju un aknas. Vēl pieliek jēra gaļu klāt.


Life is hard but, thankfully, short


Taaapati
Nu šis ir ļoti izdevies! Gan ēdiens, gan foto

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18439205