Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ko šodien gatavosim un ēdīsim – 2024

AppleGreen

Taaapati

Noteikti izmēģināšu.


Papildināts 09.02.2024 20:05:

Šovakar zivju-mīdiju zupa.

Spargeti ar pancettu un darzeniem

Taaapati

Papildināts 12.02.2024 19:17:

Kokosa un karija zupa. Ar vistu, papriku, kukurūzu, šampinjoniem, ingveru un rīsu nūdelēm.

Papildināts 12.02.2024 19:18:

Gatavoja mans bērns.

Papildināts 12.02.2024 19:18:

Kas patīkami


Babs

Vista, kas mūsmājās tiek dēvēta par cionistu vistu. Un salāti ar marinētām bietēm un apsvilinātu baklažānu mērci


Life is hard but, thankfully, short

Viss izskatas loti kardinosi, tikai man pagaidam gatavosana uz pauzes, jo nav iedvesmas...vakar iztikam ar visparastakajam karstmaizem.

Ka cionistu vistu gatavo?

Babs

Aurorina
Tur vajag daudz sīpolu, vistas gabalus un sviestu. Un lielu pannu. Vispirms izkausē trešdaļpaku sviesta, mwt iekšā pusapļos sagrieztus 4-6 sīpolus (atkarīgs no to lieluma) minūti apcep, apmaisa ar sviestu. Uzber sāli un pustējkaroti sodas, samaisa, liek sīpolos iekšā vistas gabalus, vāku virsū, vidēju uguni, péc 15 minūtēm noņem vāku, apgriež vistu, atkal vāku uz 15 minūtēm, tad noceļ vāku, vēlreiz apgriež vistu un bez vāka pasutina, kamēr lielākā daļa šķidruma novārās un sīpoli sakaramelizēja. Jo vairāk sipolu, jo šis ir ilgāk. Viss. Sanāk supermīksta un sulīga gaļa tādā kā karamelizētu sipolu glazūrā.

Papildināts 13.02.2024 17:40:

Mums aiziet vesela sadalīta vista


Life is hard but, thankfully, short

Aurorina

Babs

Paldies!

Izklausās dikti garšīgi. Būs kaut kad jāpamēģina. Ko soda dod? Interesanti, jo nekad, izņemot kēksus, neesmu to nekur klāt likusi. Laikam kaut kāds slepens saimnieču triks .

Babs

Aurorina
Kad pieber sodu, tad tie sīpoli momentā atdod slapjumu, pilnīgi acīmredzami. Un beigās sasutinās vienmērīgā smalkā putriņā, burtiski izšķīst.

Papildināts 13.02.2024 19:54:

Man škiet, soda kaut ko tur šķeļ. Tas kā kad vāra turku zirņus humusam, ja pieber drusciņ sodu, tad miziņas kļūst ļoti mīkstas un humuss sanāk īpaši krēmīgs


Life is hard but, thankfully, short


Noslepums

Babs
Ļoti labs sanāca Tavs Jeruzalemes mix grill. Manējie "lauž krēslus" un prasa vēl

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18439205