Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Fermentēšana

Lilija

Lilija

Šobrīd esmu pavilkusies uz fermentētiem dārzeņiem. Nupat regulāri skābēju kāpostus, kombuča. Iegādāts ķīniešu tradicionālais rūgumpods un esmu secinājusi, ka tas ir lielisks dārzeņu patērēšanas veids. Tikko ir atpogāts kimči - pēc vīra vārdiem, esot sanācis autentisks. Kāda ir cāleņu pieredze?


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.


Padalies, lūdzu, ar kimči gatavošanas recepti.


Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Lilija

pece
Gatavoju pēc šīs receptes, tikai mazākā daudzumā un miltu vietā izmantoju kukurūzas cieti, cik zinu, oriģinālā jābūt rīsu miltiem. Pēc 2 dienām istabas t. liku ledusskapī.

Papildināts 15.03.2024 11:39:

https://youtu.be/Hk-f8OCYusk?si=kBwXnmtEirnzqGE6

Papildināts 15.03.2024 11:41:

Un jā, zivju mērces vietā bija Kikoman sojas mērce, nākamreiz liksu gaišo sojas mērci.


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

annele18

Es taisu kimči pēc šīs receptes https://youtu.be/eTucCw1w6Ak


annele18
Tās sālītās garneles kaut kur Rīgā ir nopērkamas?


Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

annele18

pece
Tās sālītās garneles kaut kur Rīgā ir nopērkamas?
Šo es neliku, bet pārējo gan piemeklēju. Zivju mērci pirku Gemosā, bet Gochugaru pārslas(pulveri) un rīsu miltus- Asian Alley veikaliņā uz Krišjāņa Barona ielas 96/98.

Babs

annele18
Mans vīrs arī pēc Maangchi receptes taisa, tikai neliek arī zivju mērci, jo zina, ka man negaršo. Ļoti labs kimči sanāk


Life is hard but, thankfully, short

annele18

Babs
Jā, man arī ideāli sanāca.

Lilija

Šodien noēdām pēdējos kimči. Bija labi.

Padalīšos ar rūgumpodu. Šodien tur ieliku arī kādu gurķi, bet jā, tur nav diļļu

Papildināts 29.04.2024 19:26:


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.


Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18439963