Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kopējs konts

Diāna24

Vai pastāv iespēja atvērt bankā kontu manam civilvīram,tā lai pieeja kontam būtu arī man?Runa ir par bērna kopšanas pabalstu,kuru pārskaitīs uz tēva kontu,taču gribētos,lai pieeja kontam būtu arī man,ne tikai viņam(nu tāds tā kā kopējs konts!!!!!!)???

Speciālists
fig vinju zina. mees bijaam jau preceejushies, bet vsaa pazinjoja, ka kopeeja akontaa naudu nepaarskaitiis, vajag atsevishkju, uz sievietes vaarda. citaadi buus jaaiet uz pastu. taa nu toreiz arii palika, ka konti ir atsevishkji. nu ko - paldies vsaa!

Kā variants: kontam izņemt papildus karti uz tavu vārdu.

[b]Diāna24[/b] Mums ir tā, ka vīram ir konts HB un man ir arī norēķinu karte, kas piesaitīta viņa kontam un es ar to naudu, kas viņa kontā varu brīvi darboties. [s][Papildināts: 18:07:2007 13:45:26][/s] 2 karte ir uz mana vārda

[i] [b] Zināšanas vienmēr ir ierobežotas, bet nezināšanai robežu nav [/b] [/i]

[b]Speciālists[/b] Man gan teica,ka ja naudu rēķina no vīrieša nodokļiem,tad kontam obligāti jābūt uz viņa vārda!!!

Speciālists
[b]aira[/b] nu i es par to pashu. pirms 10 gadiem naudu reekjinaaja tikai no sievieshu nodokljiem.

Uz kura vārda noformēts pabalsts, uz tā vārdā nosaukto kontu pārskaita pabalsta īpašnieks = konta īpašnieks :yes:

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_1201.gif[/img] Cilvēks cieš tikai tāpēc, ka neklausa savai sirdsapziņai.
skaa
[b]Diāna24[/b] konta īpašnieks var pieslēgt konta lietptāju. mēs arī neesam precējušies, taču esmu konta lietotāja un man ir sava karte, ar kuru varu izņēmt naudu.

save the planet, kill yourself!
[b]Ivchiks[/b] [b]skaa[/b] Jums gan baigi labi:gigi:, vīram ieskaita naudu, bet jūs tik izņemat:laugh: Mums gan katram ir savs konts un basta un, ja godīgi, tad es negribētu, ka pie mana konta pieeja būtu vīram un otrādi, man to nevajag. [b]Diāna24[/b] [i]Kā variants: kontam izņemt papildus karti uz tavu vārdu.[/i] Tā arī ir kā [b]cepumiņš[/b] rakstīja :yes:

Visvairāk par visu Mīlu Mīlestību...

Nu, man, savukārt ir pieejama vīrieša Internetbankas kodu karte... Kad vajag, no viņa konta pārskaitu uz savējo un viss..

Galvenais nezaudēt paniku!!!
Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
7393244