Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

nodarbības IMANTĀ...

džūna

Es savējo taisos vest uz Balodīti, Kuldīgas ielā. Nav gluži Imanta, bet tuvu. ;)

ex Jauna Māmiņa

[b]Mamma puisim[/b] es ar taisos :)

[b]friida89[/b] :hi: Kurās dieniņās un cikos jūs? Mums nākam trešdien 17.30 pirmā nodarbība. ;)

ex Jauna Māmiņa
Kur tas Balodis atrodas biju aizgājusi,bet neko neatradu pēc adreses bija veca māja un liels žogs nekādu uzrakstu nav,vai vajadzēja iet tajos vārtos?

[b]Mamma puisim[/b] [b]friida89[/b] Vai bijāt? Kā patika?

Nu mēs ar manu toreiz 1 g 5 m veco :boy: bijām aizgājuši uz 2 nodarbībām Imantas Kultūras namā. It kā jau nebija slikti, taču tur tā vecuma starpība grupiņā pārāk liela 1,5-3 gadi. 2,5 un 3 gadniekiem tur bija diezgan interesanti, taču mans pusotrgadnieks un vēl viens nedaudz jaunāks puisītis taču vēl nevar saorganizēties iet pa apli, ripināt ābolus vai bumbiņas un darboties pēc pavēles. Tā nu manējais kā brīvmākslinieks tur klīda pa telpu kamēr lielākie bērni darbojās. Taču 2 grupiņas ar līdzīgākiem vecumniem viņi nokomplektēt nevar. Tā nu esam pametuši. [b]beibe[/b] [i]Kur tas Balodis atrodas biju aizgājusi,bet neko neatradu pēc adreses bija veca māja un liels žogs nekādu uzrakstu nav,vai vajadzēja iet tajos vārtos? [/i] Es tieši tāpat 5 reizes staigāju apkārt mājai un neko nesapratu, jo nav neviena uzraksts vai šiltītes :confused:

Ļoti laimīga māmiņa savam superpuikam http://b2.lilypie.com/SC8np3.png
[b]Maara[/b] [b]Sandrita[/b] Jā, tajos vārtos ir jāiet iekšā. Un pie vārtiem ir patskastīte ar uzrakstu ''Balodītis''. ;) Mums patīk. Ļoti. :ok:

ex Jauna Māmiņa
[b]Mamma puisim[/b] Laikam iesim nākamnedēļ, vēl tik nezinu kuru dienu. Stella Mutule pati jau laikam nevada nodarbības?

[b]Maara[/b] [i]Stella Mutule pati jau laikam nevada nodarbības?[/i] Nezinu. :no: Mēs ejam pie Sandras. Tur ir sadalīts pa vecuma grupām- tad jau varbūt arī pedagogi ir citi. Ieskaties www.baloditis.lv

ex Jauna Māmiņa

[b]Mamma puisim[/b] Nu tad jau iešu skatīt:) Cerams ka atradīšu:D Visādi citādi [i] veca māja[/i] man varētu patikt. Tad jau redzēs;) [s][Papildināts: 01:11:2007 00:35:01][/s] Cik zinu Stella Mutule izveidoja šo skoliņu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
7843921