Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

242 b/d Mežciemā info.

karīna v

Suse
paldies arī tev! nu tad ar cerībām skatāmies nākotnē, gan viss būs ok.

Suse

Kas tev teica, ka 3 grupas? Mans puiks iet mazajā grupā, un cik man zināms ir tikai vēl otra.

http://tac.families.com/ezb/1096302.png [url]

Espino Vecākās meitas audzinātāja. Es prasīju vai nākamgad viņai nesanāks audzināt manu jaunāko. Un tad viņa teica, ka ir trīs silītes grupiņas, no kurām veido 2vas.

Es arī zināju 2vas - vienu, kur iet jaunākā meita un otru zem vecākās meitas grupiņas. Bet esot arī trešā, tālākajā stūrī.

Uzzināju šodien, ka ir tikai 1 grupiņa un uzņem 14 bērneļus no 1,5 gada :(((

calis0207
kas to teica? Vadītāja?

Tad ir pamats pameklēt augstākos plauktos atbildi, ja vecāki (kuru bērni tur iet) saka, ka ir vismaz 2, bet vadītāja - ka tika 1.

Tad jau sanāks, ka tiks tikai tie bērniņi, kuriem ir prioritāte kā brālis/māsa vai darbinieka bērna statuss. Tikko apskatījos pašvaldības mājas lapā un tie ir 18 no 299 mazuļu kopējā bariņa. Kaut gan vadītāja teica, ka mēs būsim iekšā un būs jānāk uz vecāku sapulci, bet es tam tomēr neticu. Maniem bērniem kārtas nr.ir 190,191, bet dzimšanas kārtas nr.10;11. Tad kapēc vadītāja uzreiz nepasaka, ziniet - rudenī jums ir tutū?

adente
man rodas tagad doma, ka viena grupa 2006., otra grupa 2007. gads.

Bet, no otras puses, katram saka citu un ir jāpārbauda.

Saulstariņa mamma

Kā lai to tagad īsti pārbauda? Jāpiebilst, kad vīrs bija aprīļa sākuma uz pārreģistrāciju, vēl bijā ap 180-to vietu, un arī tad vadītāja teica, ka mēs taču tiksim (tagad pēc 2 nedēļām jau nokritām uz 190-to). Un lieki piebilst, godātā vadītājas kundze atzīmēja,ka uz to mistisko kārtas numuru 180 nav jāskatās, jo svarīgs ir kārtas nr.pēc dz.gada. Vai te kāds vispār kaut ko saprot?

adente
Tieši tā jau arī ir, jāskatās pēc kārtas nr. pēc dzimšanas gada, jo tā viena jau ir kopējā rinda visiem bērniņiem. Domāju, ka ar 10. kārtas numuru jums ir ļoti labas izredzes tikt. Uz kuru grupiņu pretendējat - pusotrgadīgo vai divgadnieku? Mēs arī uz šo dārziņu dosimies.

Urzula

Mums pagaidām ir tikai 1g3men., tapec vēlējāmies uz septembri mazos vest 1,5gadīgo grupiņā. Nezinu, vai vispār būs tas iespējams, bet cerība mirst pēdējā {#}

Un kāda grupiņa ir jūsu interešu lokā?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9276425