Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

242 b/d Mežciemā info.

karīna v

adente
Nu mēs arī uz mazāko bērnu grupiņu dosimies. {#}

man rodas tagad doma, ka viena grupa 2006., otra grupa 2007. gads.Es domāju, ka tā arī bija domāts. Šī vadītāja ir dārziņā tikai no Z-svētkiem apmēram, turklāt, cik sapratu, viņa pirms tam nav Rīgas b/d strādājusi, tāpēc tiešām nedomāju, ka jau sākusi kaut ko mahinēties {#}

Marite

Šī vadītāja ir dārziņā tikai no Z-svētkiem apmēram
cik nu es pie viņas eju skaidroties par rindu, tad tiešam atsaucīga, skatās, saka, ka zvanīs un interesēsies, ko darīt ar tiem bērniem, par kuriem nelikumības rindās :)

es tā arī sapratu, ka viņa neko nav reģistrējusi, tik tagad iepr.vadītājas darbus strebj (nu tieši nesūdzējās :) ).

mēs cierējam uz 2-gadnieku grupu, uzņemšot 15 bērnus, mēs patreiz esam 16.nr. (ceru, ka rindu izkoriģēs, lai viss likumīgi) :)

Urzula

Un kuri jūs esat pec nr. - dzimšanas un kopējais kārtas? Kā jau iepriekš te rakstīju, mums ir kopējais kārtas nr. 190 un dzimšanas kārtas 10. Kā Tev liekas, mums ir kādas izredzes? Tik tā salīdzināšanas pēc interesējos, lai tā situācija top man skaidrāka.

adente

lasu un skatos - vienas mammas saka, ka 2 grupas silei droši, viena atnāk un saka, ka tikai 1 grupa.

Tātad - ir jāpārbauda (kaut vadītājai jāpajautā), kādas grupas tad īsti komplektē. Man pēc teksta šajā tēmā sanāk, ka ir 2006. gadam grupa un 2007. gadam grupa.{#} svarīgs ir kārtas nr.pēc dz.gada, jo tie pirmie nemaz uz jūsu grupu necer - viņi jau sen izauguši

Saulstariņa mamma

Paldies par pretimnākošām atbildēm {#}

Marite

Jā, pārbaudiet gan, jo par mūsu bērnu arī iepriekšējā vadītāja maija beigās teica, ka noteikti netiks, bet pēc mūsu sūdzībām IJSD par nepamatotām brāļu/māsu prioritātēm jūnijā vidū vieta tomēr atradās. Nu jā, un jūnija beigās tā vadītāja no darba aizgāja {#}

Man vadītāja personīgi pateica, ka no 2007 gadā dzimušajiem uzņems tikai 14

Vai Jums ir informācija, cik bērnu plānots uzņemt no 2006.gada dzimušajiem. Es no vadītājas neko nesapratu.

Un kā Jums šķiet, kurš b/d labāks 242. vai 241.(latviešu grupiņā)?

Marite

ggi
15 bērnus :)

šajā dārziņā ir 3 siles grupas, sadalījums:

1 pusotrgadīgo grupiņa (uzņem no jauna, šogad 2007.gadu)

1 2gadnieku grupiņa (no pag.gada pusotrgadīgajiem 2006. gads)

1 2gadnieku grupiņa, ko komplektē no jauna (2006.g.) :)

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9276425