Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

matemātikas olimpiāde šogad

Pilsētniece

Lai tiktu tālāk uz Valsts olimpiādi, ir stingri noteikts dalībnieku skaits pa rajoniem (un pat atsevišķām skolām). Tā ka no svara ir rajona relatīvais vērtējums nevis absolūtais pa republiku. Tāds ir nolikums. Te ir rakstīts, cik no kurienes skolēni tiek pieteikti: http://isec.gov.lv/olimpiades/kartiba/kartiba.shtml?mat

Tavs prieks ir mans kārums! (c) Sarežģītais Zvirbulēns

Thnx par linku. Vismaz skaidrs, ka 19. marta pēcpusdienā būs jāiet labot risinājumi. :)

Labāk lai cēli karājas, nekā lai štruntīgi stāv...
[b]grr[/b] Nav viegls darbiņš:up:

[b]Mamuts[/b] Nu bet kādam tas ir jādara :) Īpaši interesanti ir labot tos uzdevumus, kur pīki iet pie pļukām ciemos vai rūķi viens otram krāso mājas - tur ir kaut kas jāpierāda, un tad nu lielai daļai nav vispār tas uzdevums, dažiem ir muļķības, dažiem ir perfekti atrisināts (parasti kādiem 1-2) un vēl dažiem ir sarakstīta kaut kāda tufta, kuru 4x pārlasi, līdz saproti, kurā vietā Tevi čakarē :)

[b]Mamuts[/b] Tu piedalīsies? Sen neesi satikta.

[b]grr[/b] Nu jā - tas ir sīkajiem, bet vidusskolniekiem varētu būt stirpri grūti saprast, kurā vietā [i] tevi čakarē[/i] [b]Hermione[/b] Es jau kādu laiciņu skolā nemācos... un uzdevumus arī nelaboju:rolleyes:

[b]Mamuts[/b] [i]uzdevumus arī nelaboju[/i] Žēl. [b]grr[/b] [i]dažiem ir sarakstīta kaut kāda tufta, kuru 4x pārlasi, līdz saproti, kurā vietā Tevi čakarē [/i] Īpaši, ja tas ir krieviski un mikro burtiņiem. :up:

[b]Mamuts[/b] [i]Nu jā - tas ir sīkajiem, bet vidusskolniekiem varētu būt stirpri grūti saprast, kurā vietā tevi čakarē[/i] Nu mani parasti pieliek pie kādas 10-11 klases, tāpēc jau ir 4x jāpārlasa, lai saprastu, kur čakarē.

[b]Hermione[/b] Tu vai tad labo? Sīkajiem (līdz kādai 7. klasei) es vēl varētu izlabot, bet lielajiem - baidos, ka izgāztos, sen jau laimīgi aizmirsti visādi algebras un ģeometrijas brīnumi:D

[b]Mamuts[/b] Laboju, parasti 9.klasi, [s]kukuļus neņemu[/s] ;)

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9500361