Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

matemātikas olimpiāde šogad

Pilsētniece

Hermione
Vai manu meilu saņēmi?

Lauma
Tava vēstule nez kāpēc bija iekritusi mēstuļu kastītē. ;) Tagad atbildēju.

kimi

Hermione

Kāpēc tādas fobijas no SB?

Radinieks man pabeidza, iztika bez psihologa. Nav jāsatraucas, ja tur netiek, bet man dēla klasesbiedri mācās, nekas tāds sevišķs tur nav. Mans gan vispār mēģināt negribēja.

grūti būt pieticīgam, ja esi labākais

Kas ir SB?

laipa
SB ir Starptautiskā Bakalaurāta klase 1. ģimnāzijā

Hermione
Man arī kaut kā šķiet, ka manējai labāka būs parastā klase, nevis SB - viņa ir gana stipra visos tajos eksaktajos, bet anglene nu tā. Pati arī necik nepārdzīvo, ka netika, un pieteicās uz anglenes eksi tikai iepriekšējās dienas vakarā.
Kā notiek profila (novirziena) izvēlē videnē? Šodien gan laikam vecāku sapulce, visu izstāstīs, bet tētis ies

UZ 10. klasi jau nebija tas konkurss lielāks, vai tad bija?

Klementiine
Nu taču kā paveicas. Manai pag. gadā bija 8 (!)punkti...

kimi
Ko tu labu vari pateikt par sb?

Mamuts
Manai pag. gadā bija 8 (!)punkti...
Manējai šogad 13, viņa jau prognozēja, ka tā būs.
Aizgāja slima, es teicu, lai neiet, lien gultā un slimo, bet bija apzinīga.

kimi

Hermione

Labu ne labu, bet cik es saprotu, nekas tāds briesmīgs tur nav, nekas īpaši grūtāks kā pārējās klasēs. 10. klasē vēl viņi neko nemācās angliski, vēlāk sākšot daļu priekšmetu angliski. Sapulcē pagājšgad stāstīja par to sistēmu, profilējošiem priekšmetiem un kredītpunktiem, bet tā kā manējam tas neinteresēja, es īpaši neklausījos. Es tā sapratu, ka, ja vēlas studēt Kembridžā, tas tā SB klase ir vēlama, bet, ja LU un vēl nemaz nav izlēmis, ko īsti grib, tad bez viņas var arī iztikt. Nu bet līmenis tur laikam augstāks nekā pārējās klasēs, no mūsu klases tie labākie aizgāja tieši tur, bet nav jau arī citās klasēs slikti. Jums 9. klasē būs sapulce, kur visu sīki stāstīs. Bez visa cita, ja SB nepatīkot, varot pāriet uz kādu no citām klasēm bez problēmām.

grūti būt pieticīgam, ja esi labākais

ja vēlas studēt Kembridžā, tas tā SB klase ir vēlama
Vai jūs gribētu, lai jūsu bērni studē ārpus Latvijas? Protams, tā ir bērnu nevis vecāku izvēle, bet tomēr?

Hermione
Vai jūs gribētu, lai jūsu bērni studē ārpus Latvijas?

Gribētu gan. Un ceru, ka tā arī būs. Kaut gan līdz tam laika vēl uj, cik daudz , un tas atkarīgs arī no paša mērķiem un idejām. Četrgades plānā ir tas pats SB, kaut gan redzēs, kā klāsies 1.ģimn.

Hermione
sākumā jau laikam ne, bet vēlāk, pieļauju, ka var iekrist sirdī gana šaura specializācija, kuru te nemaz tā nevar apgūt...
Tagad jau nav kā mūsu laikos - pasaule palikusi daudz plašāka, info var iegūt ar pāris klikšķiem un drošāki viņi arī ir, valodu zin. Kad tad vēl skatīs pasauli, ja ne jaunībā

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9500361