Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

IJSD23.aprīļa rīkojums-kur ir izpildīts?

Neatlaidīgā

[b]Neatlaidīgā[/b] Pēc atslēgvārdiem meklēt nesanāk? Es tik datumu atceros. Un to, ka vadītājas uz politinformāciju bija 25.04. izsauktas.

Saulainu dienu! http://b5.lilypie.com/50MBp2.png http://b3.lilypie.com/BzkTp2.png

[i]Pēc atslēgvārdiem meklēt nesanāk? [/i] [b]Saulstariņa mamma[/b] Inormācijas pieejamība ir tik pieejama, ka pat zinot precīzus nosaukumus rīkojumiem, nav izdevies tos atrast... Šodien mēģināšu vēlreiz. [s][Papildināts: 12:03:2008 13:07:27][/s] Rīgā 23.04.2007. Nr.___1000__-rs 2. Iestāžu vadītājiem veikt labojumus iepriekš (no 2007. gada aprīļa sākuma) veiktajās pārreģistrācijas atzīmēs atbilstoši šī rīkojuma 1. punktam, par to telefoniski informējot vecākus. Papilduspaskaidrojumi: Tā kā zilajā rāmītī esošā informācija tieši ietekmē rindas kārtas skaitli, tad pretendents ierindosies rindas beigās.

Jo ilgāk meklē, jo ātrāk atrod!
B/d Pucite ari notika tas pats, bet es, ka mamma netiku par to informeta. Pareizak sakot, tas lemums tika pienemts tas dienas rita puse, bet vakarpuse, kad gaju sici parregistret, man neviens to nepateica. To uzzinaju tikai nakamaja diena

[b]Kukazhina[/b] Kāds Nr.ir tai Pūcītei (vismaz rajons)[i]Pareizak sakot, tas lemums tika pienemts tas dienas rita puse, bet vakarpuse, kad gaju sici parregistret, man neviens to nepateica. To uzzinaju tikai nakamaja diena[/i] Vai Tu būtu veikusi izmaiņas, ja būtu to zinājusi, ka nonāksi rindas beigās? Kurā datumā tieši Tu biji pārreģistrēties?

Tagad ļoti interesanti RD IJSD sab.attiecību sektors traktē šī rīkojuma izpildes problēmas.

Vainīgi, protams, PII vadītāji, kas nepiezvanīja vecākiem un nepiedāvāja atpakaļ samainīties uz iepriekšējo gadu, lai rinda nepazustu pēc rīkojuma spēkā stāšanās laika.

Ļoti interesanti!Tikai kāda problēma- rīkojumā to nemaz PII vadītājām nebija paredzēts veikt.

Viņām bija tikai pienākums piezvanīt vecākiem un patiekt kā faktu, ka tagad (pēc 23.aprīļa) viņu bērniem b/d nekad vairs neredzēt.

Mūs arī neinformēja b/d Pūcīte. Šogad pati b/d vad. vientn. atzinās, ka nav informējusi.

Protams, ka nebūtu neko main'juši, ja būtu zināju\si, ka jāizvēlās vai nu - vai nu .....

Un tieši tā -šogad biju šokā, kad pēkšņi pirms aprīļa konstatēju (rindai līdzi nesekoju, jo nedomāju, ka var būt tāds murgs pieļaujams), ka esam rindā 153-šie.

b/d Liepziediņi (135.pii)

2007.gadā pārreģistrējāmies 5.aprīlī, bet 23.aprīļa rīkojumu attiecināja arī uz mums

ai, nu tur vispār murgs kaut kāds....

Puiku b/d gāja reģistrēt vīrs, jo es pēc dzrmdībām ar dažām problēmām aizķēros slimnīcā.... Vadītāja personīgi viņam iestāstīja, ka no 1,5gada viņi nemaz neņem.... reģistrēja uz 2008 gadu.... Laiciņu pēc tam tik es internetā (kad tas interneta saraksts parādījās) skatos - vesels bars sareģistrēti pēc mums (pēc datuma), bet - uz 2007 gadu (2005.gada bērni)....

vadītāju pašu nereāli sastapt....gan šogad, gan 2007, gan 2006 gadā pie pārreģistrācijas viņa nekad nav uz vietas - attiecīgi pārreģistrāciju veic cilvēks "aizstājējs", kas uz visiem jāutājumiem atbild - "es nezinu, nemāku neko jums teikt - to zin tikai vadītāja - prasiet viņai"....

Apskatot pašlaik reālo situāciju - pēc pirmreizējās reģistrācijas datiem - mums būtu jābūt Nr.32, bet ar visu atmešanu uz rindas galu esam Nr.112

es arī piesakos uz PII Pūcīte {#} 19.04. pārreģistrēju un pīī, pīī, pīī
Starpcitu, pārējās Pūcītes mammas (cietušās), varbūt vajag arī pašai vadītājai iesniegumu uzrakstīt, lai atjauno bērna rindu?? Es paralēli visādām sūdzībām uz visādām iestādēm uzrakstīju arī vadītājai, pieminot, ka viņas rīcība ir traktējama kā pretlikumīga :) kad iesniedzu, viņas sejas krāsa tapa pelēka un forma garena... +vēl paņēmu uz 2 eks. parakstu par saņemšanu :)

Bet ir, ir Pūcīte (Ērgļu 1) ir bijusi ļoti aktīva šī rīkojuma izpildītāja.

Sangrija Mums ar šo dārziņu arī ir tā ka īsto vadītāju neesmu redzējusi šo trīs gadu laikā vispār nevienu reizi,ko uzzināju aizejot tikai uz IJSD,par ko tā inspektore bija ļoti izbrīnīta! Bet redzējusi un satikusi esmu tikai tās aizvietotāju,kura vismaz man bāž batonus un katram stāsta ko grib, jo man tieši teica, ka viņi ņem no 1.6 gadu vecuma! Un vispār kad 2005 gadā reģistrēju viņa man teica, ka vajag tikai uz 2009 gadu, jo ātrāk netiksim. Labi ka mans veselais saprāts lika man pateikt nē un reģistrēt vienalga uz 2007.gadu, jo tad vel vispār nesapratu neko no tiem dārziņiem! A tu cīnies, lai tiktu atjaunoti rindā, ej uz IJSD un uzstāj uz savu, nepaļaujies uz vadītāju sirdsapziņu!

es te atkal iemaisījos :) nupat sazvanījos ar centra atbildīgo galveno speciālisti Indru Pelli un atklāju, ka mana beibe pēc iesnieguma uzrakstīšanas b/d vadītājai pēc pārreģistrācijas tiks atjaunota savā vietā!!! tā ka, mammas, uz kuru bērniem iedarbojies tas 23.aprīļa rīkojums, rakstiet iesniegumus; principā - tos apmierina {#}

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9692212