Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

IJSD23.aprīļa rīkojums-kur ir izpildīts?

Neatlaidīgā

ziepes
varbūt vari iemest aptuvenu teksta struktūru iesniegumam, kas labi iedarbojas.

sangrija
rokere
Kā jūs zināt, ka tā nebija pati vadītāja, bet aizvietotāja? Viņa tā teica, vai kur rakstīts bija?

Vispār jau tas - es neko nezinu, ir samērā populārs. Smieklīgākais, ka man vienā b/d šitā batonus sprauda persona, kas ir oficiālā LIIS administratore un kurai principā pienākas būt apmācītai un zināt visu par datu ievadīšanu datu bāzē.

Rīgas pilsētas

pirmsskolas izglītības iestādes “Pūcīte” vadītājai

Laimai Elzai Aparei

Xxxx Yyyyy

dzīvo Rīgā, Zzzzzzzz 123-321

iesniegums.

Lūdzu atcelt RD Rīkojuma Nr.1000-rs (23.04.2007.) radītās sekas attiecībā uz mana bērna Xxxxxx Aaaaaaa(p.k. 123456-11122) kārtas skaitli rindā Jūsu vadītajā PII, atjaunojot viņas vietu, kas būtu, ja šis prettiesiskais RD Rīkojums nebūtu bijis izdots un piemērots.

Uzskatu, ka šis rīkojums ir rupjš LR likumdošanas pārkāpums un šī rīkojuma izpilde būtu traktējama kā pretlikumīga, jo LR likumi neparedz normatīvo aktu piemērošanu ar atpakaļejošu datumu.

2008. gada 14. aprīlis

ziepes
{#}

Nu ko, mammas!

Copy+paste, 2 eks. un uz b/d prom {#}. Ja vadītāja ko saka - tā IJSD ieteica, lai risina katru gadījumu atbilstoši vecāku iesniegumam.(melots nav - ziepes pakonsultējās)

ziepes

man zvanija vaditaja b\d ar atvajnojumiem treshdiena,departamenta ir mana sudziba ar iesniegumu ,bet skAtos interneta,ne ko ne mainijas.{#}

angi
izmaiņas būs tikai pēc visas pārreģistrācijas beigām. :)

Saulstariņa mamma
pagaidām viņi (tb IJSD reaģē tikai uz iesniegumiem, jo b/d vadītājs tāpat to iesniegumu nodod IJSD), bet vispār, kā man izteicās Speciāliste, tad departaments jau izstrādā, kā novērst sekas un labot situāciju :)

{#} nu skatīsimies, kā tas notiks. Es ar uzrakstīšu.

ziepes,paldies!

Es pagaidam ne bija uz pārreģistrācija,gaidiju izmaiņas interneta.Tad skrienu uz b\d.

angi
Tev jau jāpārreģistrē tāpat; un pie reizes iedod b/d vadītājai iesniegumu sak`, es te savu pienākumu izveicu, bet es tomēr gaidu, ka jūs izveiksiet savu

Tur jau tā lieta, ka es to uzzināju IJSD! Man tur jautājā, kas tas par parakstu, jo tur bija uzvārda atšifrējums uz pārreģistrācijas lapas, es atbildu-vadītājas ar kuru es šo triju gadu laikā esmu visulaiku runājusi! Man atbild, ka tā nav vadītāja, jo vadītājai ir cits uzvārds un viņa ir sieviete gados cienījamā vecumā, bet es esmu runājusi tkai ar sievieti ap 40-45! Nu tā mēs sapratām ka tā ir aizvietotāja un par to tā inspektore tiešām bija ļoti izbrīnīta !

ziepes {#}

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9692212