Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

IJSD23.aprīļa rīkojums-kur ir izpildīts?

Neatlaidīgā

Saulstariņa mamma
Kā jūs zināt, ka tā nebija pati vadītāja, bet aizvietotāja? Viņa tā teica, vai kur rakstīts bija?

Nu tai Rīgas pašvaldības lapā,kur b/d rindu var redzēt, šim b/d ir rakstīts - vadītāja Vilma Grava. Šāds paraksts un atšifrējums stāv arī uz mūsu reģistrācijas lapiņas pirmajā reizē, kad gājām pārreģistrēt. Visas pārējās 3 reizes ir cits paraksts un atšifrējums. Arī pati personīgi šī persona teica, ka neesot vadītāja. Un, lai arī vienmēr gāju vadītājas pieņemšanas laikos (tajos, kas tik smuki arī pie viņas durvīm karājās), vienmēr sekoja teksts - vadītāja nav uz vietas.... Es gan nevaru galvot, ka viņa nesēdēja aiz aizvērtajām durvīm.....

ziepes

rakstiet iesniegumus; principā - tos apmierina {#} tu dabūji atpakaļ to gadu, kādu sākumā reģistrēji? vai arī pārcelto, bet pēc reģistrācijas datumiem?

teite
pēc mana iesnieguma teksta vajadzētu saprast, ka es prasu to datumu, kuru iespaidojis 23.04. rīkojums (t.i. ar nomainīto gadu); ja jau es nebūtu mainījusi, tad arī nebūtu cietusi :)

Paga, tad sanāk, ka datumu-gadu mainītājas nošāvušas 2 zaķus reizē? Saņēma gan 50 ls, gan tiek tagad drīz vien b/d ?

agavit
nu cik es esmu lasījusi, tad RD plāno noteikt datumu, ar kuru it kā pārtrauks šo pabalsta izmaksu un atjaunos kolektīvi visus cietušos atpakaļ rindā.

bet vispār - nezinu vai tā bija kāda 2 zaķu nošaušana; tikpat labi arī pirms rīkojuma bija likumīga iespēja mainīt uzsākšanas gadu, nezaudējot rindu... un ko tad - pabalstu saņemt nedrīkstētu?? :) taču ne kašķim te vieta; runa jau laikam ir par nelikumīgiem rīkojumiem, nevis naudu; ja vecāki zinātu, kā būs un kas būs - viss būtu skaidrs un nebūtu kreņķu :)

Par kašķi neiet runa. Vienkārši nevaru saprast vai nožēlot un dusmoties uz sevi vai sist pa plecu, ka nepārreģistrējos :)

agavit

Paga, tad sanāk, ka datumu-gadu mainītājas nošāvušas 2 zaķus reizē? Saņēma gan 50 ls, gan tiek tagad drīz vien b/d ?

Nu manā situācijā, es to pabalstu 50Ls varētu saņemt arī, ja mani nebūtu aizmetuši rindas galā. Jo uz to brīdi, kad to izdarīja ( 2007gada aprīli), bērns rindā stāvēja jau gandrīz 1,5gadu . Atšķirība tā, ka man varbūt būtu cerība uz to, ka puika tiktu b/d ar 2008.gada septembri.... Un, ja b/d vadītāja reģistrēšanas brīdī nebūtu melojusi par to, no kāda vecuma pieņem šajā b/d, tad bērns jau no sākuma būtu piereģistrēts uz 2007.gadu un man nekādi gadi nebūtu jāmaina....

Un to pabalstu, ko esmu saņēmusi no 2007.gada septembra līdz šim brīdim - to jau es saņemu par to, ka konkrēti šajā gadā manam bērnam vieta b/d nav.

agavit
Viss atkarīgs no tā, kā RD IJSD pratīs izkļūt laukā no pašu savārītajiem mēsliem.Tiesa jāteic, ka viņi turpina mēslus ar pilnu klapi producēt štancējot nākamos prettiesiskos un bezjēdzīgos rīkojumus, kas nav īpaši sliktāki par 23.04.07.pieņemto{#}

Nav nekādas loģikas, ka ļāva mainīt gadu, un pabalstam šīs izmaiņas ģeldēja, bet, lai iegūtu vietu b/d tās nebija derīgas, jo atsvieda rindas beigās.

Vienkārši vajadzēja citus pabalsta piešķiršanas kritērijus, nevis publiski aicināt mainīt uzsākšanas gadu un nākt pēc pabalstiem.

Bet nu, kā saka, stulba galva, kājām miera nerod{#}

Jo ilgāk meklē, jo ātrāk atrod!

agavit
lielākā daļa, domāju, ka būtu reģistrējušas uzreiz uz 2007., ja vien toreiz būtu zinājušas, ka tas ir iespējams. Man arī b/d vadītāja apgalvoja, ka viņas b/d uzņem tikai no 3 gadiem. Protams, ka noticēju, jo citas informācijas nebija. Taču izrādījās - ņem no 1,5. Un viena dzimšanas gada bērnus vienā dienā reģistrē uz dažādiem sākuma gadiem.

ja vien toreiz būtu zinājušas, ka tas ir iespējams
Saulstariņa mamma

VO-VO... Manaa gadījumā vadītāja neļāva man rakstīt 2.iesniegumu, jo mēs tak ķipa tāpat netiksim, tas 150% kā skaidrs... Es otro reizi ierunājos, šī atkal cirta pretī... Ko es tur sprēgāšu. Un toreiz nebija vēl zināms, ka maksās tos 50 Ls, tiešām baigās vajadzības rindā stāties kā kaut kāds 50-ais, ja ņem tikai 12, nebija ne mazākas loģikas. Un rezultātā 600 ls gar degunu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9692212