Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

IJSD23.aprīļa rīkojums-kur ir izpildīts?

Neatlaidīgā

Saulstariņa mamma
Mēs gājām reģistrēties mēnesi pēc dzimšanas, gribējām uz 2007. gadu piereģistrēties, bet neļāva. Piereģistrēja uz 2008. gadu.

Nu ej sazini, vai nav jau 2005. sakomplektējuši pērn
un ko tad darīt tiem, kas ir uz 2008. gadu piereģistrēti?!

Brāļi/māsas šogad 2006. gads........ tā arī ir, ka šogad 2006. gads, bet kur tad paliek 2005. gada mazie? Vnk tā vienkārši paņem un aizmirst par viņiem? Sāpīgi!

Saulstariņa mamma
Baigi pēc čakarēšanas ož
a kā tagad tompārbaudīt ???

gebija
mēs bijām pieteikti jau zu 2007 - tad netikām un "slavenā aizvietotāja" mums ieteica rakstīt iesniegumu par pabalstu un ...šoad protams paziņija, ka arī pēc pirmreizējās reģistrācijas mēs netiktu šogad un pat 2009...kaut kā tā viņa bij gudra teikt....

es šai visā putrā kaut ko sāku nesaprats....

ja jau 1,5 gadnieki tagad paliek grupā, tad principā nevienam citam jau pretendēt vispār nav iespējams...

un kā tad vispār var tikt šai silītē ???? vāāārbūt tie, kas dzimuši gada sākumos, jo pirmie piesakās ???

gebija
Pūcīte nav sarakstā, kas ņem tikai no 3 gadiem. Tā ka tie, kas tika reģistrēti uz 2008. ir veikli apčakarēti, jo grupu aizpildīja ar tiem, kas tika reģistrēti uz 2007. (lasi - derīgajiem) un pa vidu noteikti jau papildināts ar tādiem pašiem derīgajiem (man gan cits b/d, bet shēma bija tāda pati, jo manam gandrīz sanāca būt 1. aiz strīpas, kaut pēc kārtas nr. pērn un reģ. žurnālā bija ar rezervi šogad jātiek)

Saulstariņa mamma
a kā ir ? bērnu reģistrē piemērām uz pirmo iespējamo gadu - šoreiz piemērām 2007. gadu - ja netiec, tad tālāk pretendē uz 2008 ? un vēl tālāk un tā tālāk ?

moona

Ņem savus papīrus un piesakies uz Hanzas ielu vizītē.

Tur visa lietvedība jāskata - pieteikumu reģistrācijas žurnāls (atrodas b/d), rīkojumi par uzņemšanu utt.

un vēl tālāk un tā tālāk ?

Saulstariņa mamma
bet kamēr es pati šo putru nesapratīšu, arī Hanzas ielā man aizmālēs acis

moona
Tad uzraksti, ko tev izskaidrot

moona
tā arī ir, tikai to, cik uzņems no tiem, kas palika aiz rindas, to katrs b/d izlemj pats. Bet kā ir jābūt patiesībā?

No 3 gadiem grupas ir pa dzimšanas gadiem (nu tā būtu jābūt atbilstoši Vispārējās izglītības likumam) b/d, kur vismaz 4 grupas. Līdz 3 gadiem grupā līdz 14 laikam, no 3 gadiem - 24. Tā ka uz 3 gadu vecumu pienāktos pieņemt uz katru grupu viena dzimšanas gada 24 bērnus, kas ietver arī prioritāros. Vienīgais izņēmums - b/d, kur telpas neļauj tik lielu skaitu uzņemt.

Saulstariņa mamma
:)

man īsti nav izprotami paša uzņemšanas kārtība: vai šādi?

1) pirmie rindā silītes grupiņa ?

2) tad rindā aiziet 2004 gads?

3) tad prioritātes

4) un tikai tad 2005. gads pēc reģistrācijas kārtības ?

Nu tad jau pat nedomājot 2005. gadam izredzes mazas

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9692212