Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

p/b Mazās Mīļās pēdiņas

gundegaa

Padalieties Lūdzu pieredzē par šo dārziņu, kā tur patīk Jūsu bērniņiem?

Rilla
Liels Paldies izlasīju un jutos apbēdināta, jo atsauksmes nav tās labākās, bet varbūt māmiņas kuru bērni iet šajā dārziņā varētu padalīties savā pieredzē, jo cik sapratu dārziņš ir jauns un protams, kad kamēr visu iekārto un atrod jaukus darbiniekus ir vajadzīgs milzīgs darbs un laiks. Kādas tagad ir audzinātājas bērnu grupiņai no 2-5 Gv.

Paldies

Igucis

gundegaa
man patiik un manai {#} ar! Uz daarzinju iet ar prieku, maajaas ieshana parasti ieilgst :D

1dien mēģināšu palaist savu puiku, redzēs kā viņam patiks :)

http://b2.lilypie.com/EdKUp3.png

Šodien aizvedu savu bērnu uz šo centru un gribu ātrāk viņu no turienes dabūt ārā{#} viņam nekad nav bijusi problēma iet uz bērnu dārzu/ centru, bet šoreiz kad gāja iekšā apskatijās uz visu un sāka raudāt, ka negrib tur palikt un man ar tur nepatika tik nemājīgas telpas un auklīte labi ka pajautāja vēl bērna vārdu, bet ne par pamperiem ne citām pārvelkamām drēbēm nepaintresējās :( cerams ka vismaz vienu reizi viņam tiks nomainīt pampers :(

daclotina
Nu manuprat tu loti parspile. Nu un kas, ka berns raud? Visi berni sakuma raud. Tas tacu nenozime, ka slikts darzins.

gundegaa
Man gan radas ljoti labs iespaids par bernudarzu. Izlasiju ieprieksejas atsauksmes, tas kam tev linkus deva, neticami. Biju tur, runaju ar vaditaju ljoti jauka tiesam, vinai pasai divi mazi bernini. Nu un ljoti smuki bernini tur spelejas un audzinatajas forsi pret viniem izturejas. Nu nebia tur neka tada ka raksta tur...

daclotina
Nekad nebiju domājusi publiski aizstāvēt sava bērna b/d, jo tā taču ir katra vecāka paša izvēle, tomēr lasot Tavu tekstu pamatīgi nokaitinājos - nesaprotu, kāpēc tad atstāji bērnu tādā vietā? Vai tiešām nebiji pirms tam iepazīties uz mmp, apskatīt, izrunāt visus praktiski/organizatoriskos jautājumus? Šobrīd izskatās, ka pilnīgi uz bui dui esi aizvedusi un atstājusi bērnu nez kur, bērns pilnīgi normāli un adekvāti uz to ir reaģējis (nepazīstama vieta, vecāku prombūtne utt.), savukārt Tu internetā izmisušas sejiņas zīmē, cik slikts centrs esot mmp... Skrien tak pēc bērna!

No savas puses par mmp varu teikt visu to labāko. Protams, nevar cerēt, ka viss notiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena - vecākiem pašiem ir daudz jāiesaistās, bērnu dārzs ir liels notikums, kam arī attiecīgi jāpievērš uzmanība. Turklāt nevaru iedomāties situāciju, ka nepasaku audzinātājai kaut ko svarīgu tikai tāpēc, ka viņa man to nepaprasa, galu galā tas ir mans bērns, kas man rūp. Protams, ir jau vieglāk, neko neteikt, internetā nodod zilus uguņus un justies, kā labs vecāks... katra paša izvēle.

Citrus
Nu un kas, ka berns raud?

Mans bērns raud ļoti reti un šis noteikti nebija tas gadījums, kad viņš raud :(
jā vadītāja jauka, bet auklītes neizrādīja nekādu intresi par to ka jauns bērns atvests. Ar vīru stāvējām kā muļķi līdz pati nepalūdzu parādīt kur bērnam nolikt mantas. Parādīja telpu, bet pati aizgāja prom un nemaz neredzēja kur atstāju pamperus un drēbītes :( un tad man atkal nācās viņu pasaukt lai izstāstītu, kad bērns iet gulēt un kad viņam tad vaig iedot sosi :)

kāpēc tad atstāji bērnu tādā vietā

liekna

pēc atsauksmēm man likās kad ir ok
Vai tiešām nebiji pirms tam iepazīties uz mmp, apskatīt, izrunāt visus praktiski/organizatoriskos jautājumus?

priekš vienas dienas apmeklējuma neuzskatīju, ka būtu vērts to apskatīt un visus jautājumus ar vadītāju izrunājām pa telefonu.

Šobrīd izskatās, ka pilnīgi uz bui dui esi aizvedusi un atstājusi bērnu nez kur, bērns pilnīgi normāli un adekvāti uz to ir reaģējis (nepazīstama vieta, vecāku prombūtne utt.),
nu tā jau gan nav, ļoti daudz ievācu informāciju par šo centru un bērns ir gājis arī bērnu dārzā un parasti ieskrējis grupiņā neatskatoties, jo viņam nav nekādu komunikāciju problēmu ne ar bērniem, ne ar pieaugušajiem :)

Turklāt nevaru iedomāties situāciju, ka nepasaku audzinātājai kaut ko svarīgu tikai tāpēc, ka viņa man to nepaprasa
man jau nebija kam to teikt{#} ko tad es skriešu ar āras apaviem pāri visiem paklājiem pie auklītes!!!!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9949889