daclotina
Nekad nebiju domājusi publiski aizstāvēt sava bērna b/d, jo tā taču ir katra vecāka paša izvēle, tomēr lasot Tavu tekstu pamatīgi nokaitinājos - nesaprotu, kāpēc tad atstāji bērnu tādā vietā? Vai tiešām nebiji pirms tam iepazīties uz mmp, apskatīt, izrunāt visus praktiski/organizatoriskos jautājumus? Šobrīd izskatās, ka pilnīgi uz bui dui esi aizvedusi un atstājusi bērnu nez kur, bērns pilnīgi normāli un adekvāti uz to ir reaģējis (nepazīstama vieta, vecāku prombūtne utt.), savukārt Tu internetā izmisušas sejiņas zīmē, cik slikts centrs esot mmp... Skrien tak pēc bērna!
No savas puses par mmp varu teikt visu to labāko. Protams, nevar cerēt, ka viss notiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena - vecākiem pašiem ir daudz jāiesaistās, bērnu dārzs ir liels notikums, kam arī attiecīgi jāpievērš uzmanība. Turklāt nevaru iedomāties situāciju, ka nepasaku audzinātājai kaut ko svarīgu tikai tāpēc, ka viņa man to nepaprasa, galu galā tas ir mans bērns, kas man rūp. Protams, ir jau vieglāk, neko neteikt, internetā nodod zilus uguņus un justies, kā labs vecāks... katra paša izvēle.