|
Skats no malas!
Devos uz mmp, lai apskatītu telpas, kur rīkot bērna jubileju.
Bija apmēram 5 bērniņi-pa auksto grīdu rāpoja zīdainis ar pliku dupsi un pēdām, viena meitenīte sēdēja stūrī un šņukstēj, parējie trīs vai vairāk k-ko darbojās.
Audzinātājas abas virtuvē(laikam tā ir virtuve) mierīgi pļāpāja. Man nav nekāda nolūka kādu pelt vai slavēt, bet nu savu bērnu turp vest nevēlētos.
|
|
Knipucitis
07.04.2008, 22:29
Svinējām bērniem jubileju un pievienojos, ka grīdas bija MEŽONĪGI aukstas Šo faktu atzina visi, kā viens no pieaugušajiem, kuriem pa telpām nācās pārvietoties ar zeķēm! Žēl man to bērniņu, kuriem tur jādzīvojas uz aukstajām grīdām! Rotaļlietu klāsts bija visai, lai neteiktu ļoti trūcīgs, un dažas lietas pat pilnīgi nepiemērotas mazajiem, piemēram, pati no rotaļu vietas iznesu uz virtuvi divas saplēstas automašīnas, uz kurām bērni varēja savainoties, vai norīt riteni! Priekš privātas rotaļu grupas gribētos redzēt labāku iekārtojumu, labākas kvalitātes rotaļlietas, nevis kaut kur vecas sagrābstītas, jo grupa ir pavisam jauna, tātad rotaļlietām būtu jābūt labākām, vairāk attīstošām, nevis tikai bumbām un lūžņiem (es atveinojos ar izteicienu)! Bet grīdas pamatā ir tas, kas mani attur turp vest savu bērnu!
Knipucītis -> šis ir viņai dotais vārds, jo viņai ļoti patīk gulēt,reizēm arī sēdēt mājās, tomēr nestājieties viņai ceļā,kad Knipucīts dodas tautās! Acis dzirkstī spoži, tomēr tajās ne vienmēr var lasīt kā atvērtā grāmatā.. labs draugs, labs biedrs ar ko dalīties priekos un bēdās. No rītiem gan nedaudz pūkains,tomēr tikai tāpēc,ka mīl gulēt. Bet vēl vairāk apr gulēšanu mīl cilvēkus,savus draugus. Reizēm mēdz teikt,ka nemāk mīlēt, tomēr aiz skorpiona cienīga dzēliena slēpjas laba,līdzjūtīga sirds, maigums un neizsakāms jautrībnieks iekšienē. Reizēm pārsteidzas, bet dusmas ātri pāriet. Burvīgs ir Knipucīts visās dzīves sfērās :D
http://www.snugglepie.com/ezb/774196.png
|
|
daclotina
08.04.2008, 10:12
Pēc dienu pavadītas dienas MMP esmu nedaudz mainījusi savas domas attiecībā uz šo bērnu centru :) Ejot pakaļ bērnam vairs centrā neredzēju šo neatsaucīgo pieskatītāju, bet gan jauko vadītāju un arī otru auklīti. Atmosfēru nu jau bija kļuvusi daudz patīkamāka un kādu laiku arī vēroju savu bērnu rotaļājamies, līdz pasaucu to. Bērns izskatījās ļoti iedzīvojies kolektīvā un auklīte ar rotaļājās ar atlikušajiem bērniņiem :)
Domāju, ja radīsies atkal nepieciešamības bērnu atstāt kādā centrā, tad atkal vedīšu viņu uz šejieni :)
Varbūt vienīgi dīvaini likās, kad bērnu atvedām viņu nepiereģistrēja nekādā sarakstā un pie iešanas prom arī nelika nekur parakstīties, ka esam viņu izņēmuši :( tikai uz samaksas kvīts. Tad jau sanāk ka jebkurš var atnākt un izņemt manu bērnu (nolaupīt) :( bērnu centrs nenes nekādu atbildību par viņiem uzticētiem bērnam :(
http://b2.lilypie.com/EdKUp3.png
|
|
Persefone
08.04.2008, 11:07
daclotina nubet pajautāt slabo? kā var ienākt prātā atstāt bērnu vietā, par kuras drošumu neesi pārliecināta? un tad brīnās par Daugavpils gadījumu utml. kas tur dīvains, ja bērnu atstāj nepārbaudītiem cilvēkiem. tas pats, kas pie veikala.
|
|
Ko var ņemties.
Kā jau parasti slinki uz rakstīšanu nav tie, kam kaut kas nepatīk, bet tie, kas ir apmierināti, kam bērni iekš mmp jūtas labi, kam bērni mājās skaita pantiņus un rāda vingrojumus, ko apguvuši ar audzinātājām (mans puisis gandrīz katru dienu kādu jaunu pantiņu "skripu skrap" vai "krogadils ar asti gaisu maisa") klusē un tik nosprauslo par komentāriem ar - zīmi.
Nu nevar atvest bērnu uz vietu, kuru pats neesi iepazinis un domāt, ka bērnam par to jābūt laimīgam....ufff..Ne tikai tas bērns ir nelaimīgs, bet arī visi pārējie bērniņi pārdzīvo stresu...un auklītes un audzinātājas ARĪ.
Jāciena vienam otru....
..un tik tiešām mums Dievs devis runas spējas, lai jautātu kad rodas šaubas..
svarīgi būt nevis eksistēt
|
|
vakardien gāju pie notāra... - kas atrodas blakus durvīs...noskatījos uz šo bērnu vietu....kaut kā aizdomājos.... - man šķiet galīgi nepiemērota vieta bērnu centram - nu galīgi....
es neesmu iekšā bijusi, ar kādu runājusies, man nav iespaida, bet vieta - nu nepiemērota... blakus notārs, pretīm kaut kāda nekustamo īpašumu komopānija - visu laiku skraida cilvēku burzmas, un tur - bērnu ikdiena 
|
|
|
|
Vajadzeeja paskatiit arii, kas par kantoriem paareejos staavos, mosh veel kaut kaadi daarzinjam nepiemeeroti kaiminji

moona
es neesmu iekšā bijusi, ar kādu runājusies, man nav iespaida, bet vieta - nu nepiemērota Šis ir citāta vērts komentārs.
svarīgi būt nevis eksistēt
|
|
Luz
a kas ir? es izsakos par vietu un tas ir mans iespaids, nevis tev domāts citāts
vienam patīk dzīvot sakārtotā istabā, citam arī bardakā labi - nu tad mēs esam katra no savas istabas ( piebildīšu, man patīk kārtība apkārt)
|
|
Igucis
Bet ja kādam patīk -nu bet tas taču ļoti labi.
Nu man nepatika vieta, nesaprotu, kur bērni iziet ārā, un nesaprotu citas sadzīviskās lietas, bet tā mana problēma, un mana problēma būs, ka savu bērnu diezi vai tur vedīšu.
Neko sliktu domājusi nebiju, ja autors prasa viedokli -tādu izsaku un nesaprotu, kāpēc te ik pa laikam atrodas diskutētāji katram tāpat ir tikai un vienīgi savs viedoklis, un kāpēc - tā katra paša darīšana....
|