Māmiņām, viedoklis no kāda mmp ejoša bērna mammas.
Plusi:
· Raudāja divas nedēļas, tagad jož uz bērnudārzu ar prieku. Vairāk negribēšanas nav bijis. Reizēm raudāšana starp mazajiem saceļas, kad atāk jauns bērniņš, kuram vajag pierašanas laiku.
· Katru dienu atnes mājās kaut ko jaunu - skaitāmpantus (tie ir vareni), kustības, zīmētprasmi ar guašu, līmētprasmi. Pēc katras tematiskās nedēļas pastiprināti interesējās par doto tēmu - kukaiņi, trauki, putni utt. Pēdējās nedēļās pasācis man mācīt burtus
· Ēd garšīgi. Pati nobaudīju. Tiešām gardi. Nedēļas laikā guva izpratni par ēdienreizēm un to sastāvdaļām (zupa, mērce, maizīte, saldais).
· Pats svarīgākais - pēc manis provocētajām sarunām par audzinātāju stingrību un rāšanos, trakākais, ko izspiedu no bērna - audzinātāja esot teikusi X meitenei, ka tā darīt nav labi, tas viņu un citus apbēdinot. Bērnam nav nepatikas ne pret vienu pieaugušo centrā.
· Precīzi sarēķināti, korekti noformēti rēķini.
· ....un vispār...ja pirmo nedēļu ļoti šaubījos, jo arī likās tā vieta, tā raudāšana...tad tagad esmu laimīga, ka izturējām, jo patiess vērtējums var rasties tikai, esot iekšā procesā un iedziļinoties notiekošajā.
Mīnuss: nav bērnu laukumiņa. ...bet jāsaka, ka laukā iet, un labāk pa biroju kompleksu nekā vispār neiet. Man dēls teica, ka esot arī bijuši kaut kādā "bērnu laukumiņā tālajā".
Lai veicas katram atrast to, kas liekas bērnam piemērots!
Par atrašanos: Tas bubulis nav tik melns, kā izskatās. Vecākiem ērti gan aizvest, gan atvest, bērni savukārt, nekādu burzmu nejūt, jo telpas ir izvietotas tādā kā "apendicītā". Ja biroju meitenēm traucē, tad tā ir viņu problēma, ka darba devējs uzskata par normālu uzturēt telpas blakus bērnu centram.
moona
Par "istabas" kārtību var spriest pēc haotiski sarakstītajiem komentāriem. Mans mērķis nebija Jūs aizvainot, bet uzsvērt, ka "bez iespaida, iekšā būšanas un parunāšanās" (tas izskanēja Jūsu komentārā) viedoklis ir ļoti virspusējs, bet pamatīgi un nepamatoti iedragā reputāciju. Nedari citam to, ko nevēlies saņemt pats. Lai Jums viss labi!