Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

p/b Mazās Mīļās pēdiņas

gundegaa

Igucis

moona
tieshi taa - ja autors prasa viedokli .
Cik es sapratu no autores, tad jautaajums bija - kā tur patīk Jūsu bērniņiem!

A taa, nezin kaapeec, tev shii vieta liekas nepiemeerota. Varbuut kaadam citam ienaakushajam shkjiet, ka taa nav piemeerota vieta notaaru kantorim, vinjiem jau beernelji aiz sienas bljaustaas {#}

Nedaudz pievienošos šai diskusijai.

Pirmais ko gribu pateikt, ka pati strādāju tajā biroja kompleksā, kur atrodas šis bērnudārzs. Nezinu vai tas vispār skaitās bērnudārzs, drīzāk bērnu pieskatīšanas centrs, kur diemžēl bērnus pieskata no 7 rītā līdz 7 vakarā. Pasakiet man lūdzu, vai bērniem nav jābūt piemērotai vietai, kur iziet pastaigā??? vai pastaigāties pa biroja kompleksu, kur braukā mašīnas ir normāli??? Man sirds sarāvās redzot tos mazos skrienam pa kopmleksu........ Otrs - vai tiešām bērniem nav ajadzīgas kādas attīštošas un nodarīnātības rotaļlietas??? Tur bērni ar krēsliem pa grīdu braukā un sienas dauza!!!!! Es piekrītu, ka bērns ir bērns un viņš diezgan bīeži var raudāt, bet tur bērni raud nepārtraukti!!!

Es saprotu arī to, ka vecākiem Rīgā nav lielas izvēles un bērni kaut kur ir jāatstāj, bet par tādu naudu, ko viņi prasa par mēnesī par bērnu pieskatīšanu un + vēl par ēšanu...tā nauda neatbilst tai kvalitātei, ko viņi sniedz! Lai cik tas bēdīgi neizklausītos.

P.S. KOlēģe savu bērnu tur aizveda, jo likās, ka baigi forši, pēc vienas reizes viņa pārdomāja........

gluži manas domas par vietu :(

man jau ta nekas, bet - pašiem čentra veidotājiem - risks liels, biznesam.

par bērna atrašanos tur -vispār nerunāju.

Māmiņām, viedoklis no kāda mmp ejoša bērna mammas.

Plusi:

· Raudāja divas nedēļas, tagad jož uz bērnudārzu ar prieku. Vairāk negribēšanas nav bijis. Reizēm raudāšana starp mazajiem saceļas, kad atāk jauns bērniņš, kuram vajag pierašanas laiku.

· Katru dienu atnes mājās kaut ko jaunu - skaitāmpantus (tie ir vareni), kustības, zīmētprasmi ar guašu, līmētprasmi. Pēc katras tematiskās nedēļas pastiprināti interesējās par doto tēmu - kukaiņi, trauki, putni utt. Pēdējās nedēļās pasācis man mācīt burtus

· Ēd garšīgi. Pati nobaudīju. Tiešām gardi. Nedēļas laikā guva izpratni par ēdienreizēm un to sastāvdaļām (zupa, mērce, maizīte, saldais).

· Pats svarīgākais - pēc manis provocētajām sarunām par audzinātāju stingrību un rāšanos, trakākais, ko izspiedu no bērna - audzinātāja esot teikusi X meitenei, ka tā darīt nav labi, tas viņu un citus apbēdinot. Bērnam nav nepatikas ne pret vienu pieaugušo centrā.

· Precīzi sarēķināti, korekti noformēti rēķini.

· ....un vispār...ja pirmo nedēļu ļoti šaubījos, jo arī likās tā vieta, tā raudāšana...tad tagad esmu laimīga, ka izturējām, jo patiess vērtējums var rasties tikai, esot iekšā procesā un iedziļinoties notiekošajā.

Mīnuss: nav bērnu laukumiņa. ...bet jāsaka, ka laukā iet, un labāk pa biroju kompleksu nekā vispār neiet. Man dēls teica, ka esot arī bijuši kaut kādā "bērnu laukumiņā tālajā".

Lai veicas katram atrast to, kas liekas bērnam piemērots!

Par atrašanos: Tas bubulis nav tik melns, kā izskatās. Vecākiem ērti gan aizvest, gan atvest, bērni savukārt, nekādu burzmu nejūt, jo telpas ir izvietotas tādā kā "apendicītā". Ja biroju meitenēm traucē, tad tā ir viņu problēma, ka darba devējs uzskata par normālu uzturēt telpas blakus bērnu centram.

moona
Par "istabas" kārtību var spriest pēc haotiski sarakstītajiem komentāriem. Mans mērķis nebija Jūs aizvainot, bet uzsvērt, ka "bez iespaida, iekšā būšanas un parunāšanās" (tas izskanēja Jūsu komentārā) viedoklis ir ļoti virspusējs, bet pamatīgi un nepamatoti iedragā reputāciju. Nedari citam to, ko nevēlies saņemt pats. Lai Jums viss labi!

svarīgi būt nevis eksistēt

Igucis
Tiksimies pirmdienas svētku gardumu brokastīs? ;)

svarīgi būt nevis eksistēt
Igucis

Luz
{#}

Ja biroju meitenēm traucē, tad tā ir viņu problēma, ka darba devējs uzskata par normālu uzturēt telpas blakus bērnu centram.
tiešām dīvains arguments, lai neteiktu vairāk par bērnu pieskatīšanas centra-bērnu dārza atrašanās vietu lielā biznesa biroju centrā ar bankām, dažādiem birojiem utt. Nav jau runa kā jūtas tie pieaugušie, kas tur pavada savas darba dienas. Pieļauju, ka viņiem nav daudz laika tajā iedziļināties, ka visu dienu kaut kur bērni raud, jo katram šeit savs bizness... Bet, cik komfortabli jūtas tie mazuļi, kam pastaigām atvēlēts laukumiņš starp biroju ēkām? Tikai piekrītu viedoklim, ka bēnu centrs, kas sevi piedāvā kā bērnu pieskatīšanas un laikam arī izklaides centrs nevar uzņemties bērnu dārza funkcijas, jo tam pietrūkst gan resursu, gan arī visu nepieciešamo nosacījumu, lai bērnu dārza statusu tam vispār varētu piešķirt.

Igucis

Olivera
nu kaapeec runaat muljkjiibas, ja juus nezinaat visu info! Nevienam beernam nav jaapastaigaajas pa kaiminju birojiem, kaapneem vai uz jumta! Un taa biroju kompleksa korpusaa esoshie ofisi nav plashi apmekleeti. Un tie pashi retie cauri daarzinjam nepastaigaajaas

Un, ja tiek iets aaraa, tad 400 m attaalumaa uz Meeness ielas ir pagalms, kuraa var rotaljaaties!

Es pagaajusho vasaru apskatiiju ljoti daudzus centraa pieejamos beernu pieskatiishanas centrus, nekur nav milziigu speelju laukumu, par lielaam telpaam nemaz nerunaajot, jo iires maksa centraa nav maza!

To jau nu gan nevar teikt, ka ''kāds tur visu laiku nepārtraukti raud''! Es biju ieradusies šajā dienas centrā un izbrīnījos, ka tur bija neiedomājams klusums. Visi desmit bērniņi tajā grupiņā bija vecumā no 1 gada līdz 2 gadiem un neviens neraudāja... Visi staigāja šurpu turpu, auklīte nodarbojās ar bērniem, atmosfēra bija mierīga un nekas neliecināja par tām '' šausmām'' par kādām te tiek apspriests. Protams, es piekrītu tam, ka pirmie iespaidi ir tie noteicošākie viedokļa izveidošanai. Pagaidām man ir labs iespaids!

Strādāju blakus korpusā un zem mūsu logiem, starp mašīnām, tad mazie arī pastaigājas. Vienu dienu bija interesants atgadījums. Visi strādāja, bet dzirdam, ka ārā diezgan skaļi bērni raud. Pēc kādām 10 minūtēm uzvarēja mūsu ziņkārība un gājām pie loga skatīties. A tur zem mūsu logiem sīkie kādi 6 aplītī satupuši un raud. Audzinātāja izskatījās diezgan nelaimīga. :D

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9949889