Bērnu raudāšana ir vērojama visos bērnudārzos. Sevišķi, ja bērni ir vecumā no 1- 2 gadiem. Atliek tikai vienam žēli ieraudāties, kad pārējie raud līdzi. Tās māmiņas, kuras ir bijušas spiestas tik agrā vecumā vest savus bērnu uz bērnudārzu noteikti piekritīs man ! Esmu strādājusi arī par auklīti un zinu, ka tādu mazu, brēcošu bērnu, kurš ir nokļuvis svešā vidē bez mammas ir grūti nomierināt, varētu pat teikt neiespējami. Kur nu vēl sešus mazus bērnus.
p/b Mazās Mīļās pēdiņas
gundegaa
|
|
![]() |
bgirl |
Mjāā.. vispirms pateikt kaut ko ļoti sliktu, gandrīz bērnam nāvējošas lietas par mmp, bet pēc dienas pārdomām, saka, ka tomēr viss bija baigi forši un bērnu vedīs vēl. Labi, ka uzrakstīja to, ka vedīs, nevis atstāja to nepateiktu. Un kas tad ir, ka biroju kompleksā tas b/d atrodas???? tur vēl 2 ir! Igucim taisnība - pastaigās viņi neiet pa kaimiņu birojie, banku seifiem utt. viņiem ir pastaigu laukums Mēness ielā, un lai līdz tam aizietu, ir jāiziet uz ielas. arī starp mašīnām. un nevajag visu tik nozīmīgi piesiet to mmp, ja tu nezini, kurš no bērnu centriem tur savus mazuļus ved. un vispār - bērnu labsajūta un svaigs gaiss ir vecāku ziņā. es pati ar savu bērnu viemēr cenšos katru dienu iziet laukā pēc darba, jo tās ir arī manas attiecības ar viņu. es taču VISU dienu neesmu ar viņu runājusi. tas ir iemesls, lai kopīgi pavadītu laiku:) Cienītā, notāre, tas, ka jums tur ir nemitīgs troksnis, tādēļ, ka aiz sienas ir bērni, nenozīmē, ka drīkstat teikt, ka bērniem nav ko darīt un viņi braukā ar krēsliem, sit ar viņiem pa sienu. kārtējais BLA, BLA. un ja bērnam patīk braukāt pa grīdu ar krēslu, kas tur SLIKTS?? viņš iepazīst pasauli! tas taču ir interesanti. un domāju, ka meli ir arī par nemitīgu raudāšanu! kāpēc man, ierodoties mmp, bērni neraud? Ai, mums patīk savu negatīvismu izlikt tur, kur var būt anonīmi. Bet pozitīvās lietas, kā Luz saka, mums ir grūti izteikt, kur nu vēl speciāli pakustināt savus pirkstiņus, lai uzrakstītu. Mans bērns tur pēc brīvdienām vienkārši AIZJOŅO. un nemitīgi stāsta, ko Judīte, Kristīne ir iemācījusi. visādas dziesmiņas un pantiņus. katru dienu nes mājās darbiņus, kuri mums krājas pie sienas. gandrīz apraudājos, kad puika skaitīja, ka esmu viņam mīļā mammīte, kāda nav neviena cita un cik ļoti viņš mani mīlot. māmiņu dienas rīts bija lielisks! tur bija kādi 30 bērniņi. nu diezin vai šīs māmiņas ir nelaimīgas, vedot savus bērniņus uz mmp. neticu! |
|
:) Mums šodien bija viens brīnišķīgs rīts :) Nokavējām ar brokastīm un atnācām tikai uz 10.oo. Puiks kā sadedzis sāka rosīties garderobē: "nu mammu, ātrāk..man nevajag bikses..ātrāk...es eju ..ata" - jo Judītes audzinātāja ar atvērtu grāmatu bērniem kaut ko stāstīja, un visi mazie kā nohipnotizēti ar pavērtām mutītēm klausījās...TĀDA IDILLE! ..es sajutos laimīga :) Vakar bērnam pakaļ biju agrāk un atradu vecākos bērnus laukā, bet ne strap birojiem un mašīnām! Bērni rotaļājās zaļā, saules apspīdētā laukumiņā uz Mēness ielas. Nost ar antireklāmu! svarīgi būt nevis eksistēt
|
|
Jā, un Māmiņu rīts ar "bērnu ikdienas ritma demonstrēšanu", patiņu par mīļo māmiņu, puķīti un daudzajām mammām, bija aizkustinoši jauks. svarīgi būt nevis eksistēt
|
|
![]() |
Luz Un taam kjeerceejaam par raudoshajiem beerniem gribeeju pastaastiit lietu, kuru vakar dzirdeeju no valsts beernudaarza vadiitaajas mutes - rudenii katru nedeelju grupinjaa tiek njemti klaat 1-2 jauni beerni + vecaakiem ir jaadziivojas kopaa ar beernu daarzinjaa 1-2 nedeeljas. Tad kas tur par briinumu, ja gadaas satikt raudoshus beernus, kurus vecaaki ir atvedushi, labi, ja stundinju paseedeejushi kopaa un atstaajushi. Tad nu audzinaataajaam ir jaatiek galaa ar taam nelaimes chupinjaam. A citas pat nav uzkaveejushaas tik ilgi, lai atrastu kaadu no aukliiteem, kuras ir aiznjemtas ar citiem atstaatajiem beerniem, un paraadiitu, kuras ir vinjas beerna mantas. Un veel pamanaas briiniities, ka neviens nav par to izraadiijis nekaadu interesi :D |