Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Atpūtas brauciens - zīme skolā?

laipa

svešiniece

Trīne

varbūt kļūdos, bet Tu piederi darba devēju pusei, ja? Jācer, ka Tu labprāt akceptē (un apmaksā) A lapas par sauļošanos Turcijā.

pasmaidi

Trīne

svešiniece
varbūt kļūdos, bet Tu piederi darba devēju pusei, ja? Jācer, ka Tu labprāt akceptē (un apmaksā) A lapas par sauļošanos Turcijā.

Tāpēc arī varu dot darbu citiem, ka atšķiru šīs abas lietas. Dzīve nesastāv no baltā un melnā. Tie, kas jūt nianses un zina, kā kurā situācijā rīkoties, nevis to izlasa no lozungiem un atkārto, arī sauļosies kūrortā, kamēr tu pildīsi mājas darbus.

Konkrēti šajā situācijā bērnam n-to reizi svarīgāk ir būt vismaz nedēļu ar vecākiem (cik vispār mūsu bērni ir kopā ar vecākiem ārpus darba un skolas?) un bērnam IR jāredz dzīves nejēdzīgā puse, lai spētu no tās izvairīties. Šī arī tā ir.

Vopščem man nemaksā, lai tev smadzenes pravītu vietā.

svešiniece

Trīne

paldies, man neko nevajag pravīt vietā, kaut kā pati tieku galā

vienalga atļaujos nepiekrist Tavam viedoklim, bet nejūtu arī nepieciešamību Tavas smadzenes pravīt

ir ok, katrs dara, kā saprot, vienīgi maz ticams, ka atnāks citplanētieši un nejēdzības novērsīs

pasmaidi
svešiniece

uzskatu, kia skola un darbs svarīguma ziņā ir līdzvērtīgi un bērniem ar vecākiem kopābūšana jāieplāno brīvlaikā (ja kopābūšana ir ceļojums)

vai arī jāiet paredzētais ceļā, kurš šeit tika aprakstīts un faktiski nav neiespējams

neakceptēju tikai melus un mānīšanos, it īpaši šo lietu mācīšanu bērniem

cerams, Tu nepārmet saviem bērniem, ja viņi drusku Tev pamelo, ko?

pasmaidi

Trīne

svešiniece

Necenties. Tu piederi pie tiem, ar ko strīdēties ir sliktais stils :D

Es pass.

svešiniece

Necenties. Tu piederi pie tiem, ar ko strīdēties ir sliktais stils
Trīne

ok

tikai interesē, par ko man tāds gods, i nemaz nezināju

pasmaidi
svešiniece

katrā ziņā nedomāju pārdzīvot faktu, ka neesmu gana smalka Trīnei

pasmaidi

Vispirms ir SAVA DZIIVE un TUVINIEKI, un tikai tad jebkaadi darbi, skolas un sazin kas. Darbi un skolas naak un iet.

.

svešiniece
<gimenes apstākļu dēļ>, ja ir vienkārši nogulēts.

Nu noguleetu var defineet arii kaa gjimenes apstaakli. Jo, ja beerns ir mzs, tad vecaaki tomeer ir atbildiigi par to, lai beerns nenoguleetu. Un ja jau reiz visa gjimene noguleejusi - tad reaals gjimenes apstaaklis :)

man arii neshkjiet forshi maaciit beernam melot nesot fiktiivas aarsta ziimes... bet..... fig vinj zin - laikam jaakukuljo skolotaajs/audzinaataaja ... I beernam iluuzija, ka viss po chesno, i skolotaaji neiegruuzh maajasdarbu purvaa :D

No šitā tad arī rodas tie "slimotāji", ar kuriem vēlāk cīnās darba devēji.
{#}

Skolas laikā pati noorganizēju ārsta zīmi, ja vajadzēja. Vai ar mammu sarunāju un viņa uzrakstīja. (Un brīvdienas skola oficiāli piešķīra par labām sekmēm.)Taču darbā neesmu nevienu stundu nosačkojusi - ja uzņēmies, tad izdari, kaut pa nakti, kaut slims. Baigi samaitājos ar to sankcionēto bastošanu{#}

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9980959