Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Atpūtas brauciens - zīme skolā?

laipa

Ravenna
Es tur saskaitīju tikai 4 kontroldarbus.

Vēstule vēsturē, laboratorijas darbs, sacerējums – tie vismaz manā laikā bija parasti mājasdarbi.

Un sportā jau nu rik aktīvai slēpotājai laikam nevajadzētu būt problēmām.

Es arī esmu Trīnes viedokļa pusē. Tāpat ir reizes, kad ļauju bērnam uz skolu neiet.

Tiesa gan – kad meita bija braucienā prom 4 nedēļas, viņa izgāja visu parakstu epopeju, lai vienkārši iegūtu info, kas pa to laiku jāpamācās uz priekšu, ja būs brīvais laiks un būtu iespēja sakarīgi sakārtot parādu kārtošanas laikus. Rezultātā – neko neiekavēja, visu nokārtoja, i vēl 10-niekus nesa mājās.

Baibs [img]http://smiliez.de/img.php/2136.gif[/img]

Baibs
Vēstule vēsturē, laboratorijas darbs, sacerējums – tie vismaz manā laikā bija parasti mājasdarbi.

Tie ir pārbaudes darbi, kurus vērtē ar atzīmi, un visi tie jāizpilda konsultāciju laikā. Sacerējumam jāierēķina 2 mācību stundas, resp., 2 x 40 min. Sportā 9-tajiem tagad jākārto kaut kādas eksāmenu ieskaites, tātad - arī tam vajag laiku.

Ravenna

Nu es nez', mana meita tika galā ar mēneša kavējumu un nokārtoja visus darbus, kas bija sakrājušies. Tā ka zinu, ka tas ir reāli izdarāms.

Ja nevar sakārtot jēdzīgu atstrādes grafiku, tad tas vien jau nozīmē, ka skolotāji liek padenes. Kas, savukārt, pierāda, ka nafig jāiet oficiālais ceļš ar atskaitīšanos, kur to nedēļu bērnsi r bijis. Lai ripo par iemeslu slimības zīme kaut vai – psiholoģiskā klimata uzlabošana un attiecību atjaunošana ģimenē bērnam ar vecākiem (brrrr – vārdi noteikti nav pareizā secībā, bet pieņemu, ka psihologi var izdomāt 3-stāvīgu simptomu-sindromu kopumu, kā dēļ var pat pilnīgi oficiāli pabāzt apakšā slēpošanu kā sporta terapiju.)

Baibs [img]http://smiliez.de/img.php/2136.gif[/img]

Baibs
Nekas jau nemainītos, ja viņa būtu aizgājusi uz skolu ar ārsta zīmi. Obligātie pārbaudes darbi ir un paliek obligātie, es pat nedomāju, ka skolotāji liek padenes, jo 8, labi 7 priekšmetus, pie labākās gribas nevar iespiest 5 nedēļu konsultāciju grafikā, turklāt neaizmirstot, ka jāmācās arī visa kārtējā viela.

Tā īstenībā ir piekasīšanās procesam, katrā skolā tas nedaudz atšķiras, bet, ja pēc būtības, - man nešķiet, ka nedēļa slēpošanas atsver tālāko čakaru, nemaz nerunājot par paraugstundu "kā krāpties".

Pilsētniece

Ta nu atradušas milzu problēmu apstaigāt/informēt skolotājus par ieplānoto skolas kavējumu ceļojuma dēļ. Normālam skolēnam neviens skolotājs neriebs ar nezin kādiem papildnoteikumiem. Man noteikti šķiet pieņemamāk, ka bērns apstaigā skolotājus, nekā es gādāju viltus ārsta zīmi. Pilnīgs sviests kļančīt viltus zīmi situācijās, kur bērns pats normāli var tikt galā un visu sarunāt par lietām, kas būs jānokārto. Drīzāk iesaku padomāt, kāpēc bērnam ir komunikācijas problēmas ar skolotājām, lai savāktu parakstus plānotajam braucienam ar ģimeni. Ja kritērijs ir skolotāja kremplīna kleita, tad nu jā, tad ģimenes vērtību sistēma skaidra.

skolēnu, vecāku patvaļai nav nekādu robežu
Vai tas jaasaprot taa, ka skoleeniem un vinju vecaakiem ir savas dziives un nav vis viss pakljauts SKOLAI VISVARENAJAI?!

.

Vai tieshaam gruuti saprast, ka cilveekam NAV un NEVAR BUUT nekas svariigaaks par vinju pashu- skolas un darbi jau nu pilniigi noteikti ne! Darba varoniibas laiki, kad brauca ar traktoru upee un sliika nost, jo, luuk, upe jaaforsee tieshi shovakar, pa tumsu, dzimtene liek, ir beigushies.

.

Nē, nu piekrītu, ka pats katrs sev svarīgāks. Tikai, kā vienmēr - visam divas puses. Ja tiek ignorētas vienas lietas, nav ko brīnīties, ka ignorē arī citas.

Ja kritērijs ir skolotāja kremplīna kleita, tad nu jā, tad ģimenes vērtību sistēma skaidra.

Un nav ko brīnīties, ja cilvēks, kuru šo vērtību dēļ neciena, netiek pēc tam ar to bērnu galā. Man tā liekas.

Meitenes būtībā ir eņģeļi, bet, kad laulības dzīve tām aplauž spārnus, nākas lidot ar slotu.

Kaa vakar notikushu atceros diezgan seno (jo, kad notika, deelam bija 13 gadi, tagad ir 25) gadiijumu, kad deels uzvareeja Egmont Latvia konkursaa un dabuuja braucienu uz Vaacijas atrakciju parkiem. Peec tam skolas vaacu val. skolotaaja teica- ja vien speetu, nebuutu laidusi. Bet brauciens nebija maaciibu laikaa, tas bija vasaraa, un visam pasaakumam nebija nekaada sakara ar taadu vai citaadu skolu. Bet, ja shitaadam skolotaajam jaaprasa atljauju maaciibu laikaa?

.

12345

nē tas jāsaprot, ka likums ļauj darīt vecākiem, bērniem visu nekādas sankcijas neparedzo,jo pamatskolas izglītība obligāta. Tas nozīmē :dariet kā atzīstat par pareizu-ievēro skolas prasības , neievēro, rezultāts viens- skolēns pamatskolā neaizskarams.

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_1632.gif[/img]
ja cilvēkam nav problēmas, viņš tās rada
Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
9980959